6/10/15

«Ο Παύλος εξελίχθηκε από ώριμος έφηβος σε ένα ώριμο άνδρα Τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει μια δράση, βοηθούσε αστέγους. Ό,τι μπορούσε να κάνει, το έκανε. Βοηθούσε. Ήταν καθαρός, ελεύθερο πνεύμα με πολύ ωραίες ιδέες και ιδανικά, τα μόνα του όπλα» είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα και μιλώντας για τη μουσική του γιου της, ανέφερε πως σκοπός του ήταν μέσα από τους στίχους του, τα νέα παιδιά να μην χάνουν το δρόμο τους.
(!!!!!!!!!!!!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=OIFYgPIN1xc

 
Καλά που πολεμάτε το φασισμό ρε σεις... τι θα γινόμασταν χωρίς τους Φύσσες σ' αυτόν τον "τόπο" άραγε;

Αηδιάστε υπεύθυνα με την πλύση εγκεφάλου... με την πληρωμένη προπαγάνδα που σας σερβίρουν μέρα και νύχτα για να πειστείτε ότι οι "πρόσφυγες" είναι φίιιιλοι μας... ¨Οτι το αθώο αυτό αγγελουδάκι που τραγουδά "γάμα τους, πάτα τους, κατούρα τους στα μούτρα" ήταν το ... μέλλον των παιδιών σας.
Και καθώς συνεχίζει το youtube να παίζει Φύσσα, καρφώνεται στ' αυτιά μου η μονότονη φράση που ίσως να έπρεπε να την έχει πει στη μάνα και τον πατέρα του: "Ναπαναγαμηθείτε".

Την αφιερώνω στους τηλεθεατές της ΕΡΤ και του ΣΚΑΙ και τους αναγνώστες του καθημερινού Ρύπου. Τους αποδέκτες της φασιστικής προπαγάνδας του υποτιθέμενου "αντιφασισμού". Χάρη σ' αυτούς, τους κρετίνους που ανασηκώνουν τους ώμους τους και τα βρίσκουν όλα ρόδινα, χιλιάδες "Φονιάδες-Πι" εκκολάπτονται με οιδιπόδεια συμπλέγματα. Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαρ. Γάματους.