9/6/15

Αν τα Σκόπια ήταν παπούτσια, θα ήταν ένα ζευγάρι Abidas


Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να διαπραγματευτείτε το όνομά ΜΑΣ ?
Ελα ντε: ¨Οταν μια μάζωξη αλβανοσλάβων επιδιώκει την αναβάθμισή της σε "Μακεντόνετς" δεν υπάρχουν όρια στην παράνοια.
- "Μόνο η Ελλάδα έχει πρόβλημα μαζί μας" (ας προσπαθούσαν να ονομαστούν "Ατλάντα" ή "Ρώμη" και θα είχαν και οι αμερικάνοι και οι ιταλοί πρόβλημα μαζί τους).
- Ο συμβιβασμός είναι ψέμα, στόχος της Ελλάδας είναι να διαγράψει τους ... "μακεδόνες" από την ιστορία. (πως διαγράφεις κάτι που δεν υπήρξε και πως γίνονται μακεδόνες οι σλάβοι που εγκαταστάθηκαν τον 6ο αιώνα στην περιοχή, μόνο ο Θεός το ξέρει).
- "Large macedonian minority..." (μεγάλη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα... είναι παλαβοί, περισσότερους Εσκιμώους έχουμε στην Ελλάδα παρά "μακεντόνετς" εκτός φυσικά αν εννοούν ότι κάθε αλβανός είναι και Μακεδών, καθόλου απίθανο για τα δεδομένα του κρατιδίου - κλάσματος της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΓΕΙΤΟΝΟΠΟΥΛΑ ?  ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Ας πούμε ότι αποφασίζω να λέγομαι Σάκης Ρουβάς. Απαγορεύεται; Όχι.
Πάω στο ληξιαρχείο και φροντίζω για τα απαραίτητα έγγραφα. Ας πούμε ότι αποφασίζω να μετακομίσω κιόλας δίπλα στο σπίτι του Σάκη Ρουβά. Ούτε αυτό απαγορεύεται εφόσον πληρώνω το ενοίκιο.
Ας πούμε ότι καταφέρνω να κοροιδεύω τον ταχυδρόμο και να παραλαμβάνω την αλληλογραφία του αληθινού Σάκη Ρουβά, ότι διαβάζω τα γράμματα των θαυμαστριών του και καταφέρνω να τις παρασύρω και ως το κρεβάτι μου υποδυόμενος τον υπηρέτη του (διότι δε μοιάζω φατσικά με τον καλλιτέχνη) και στη συνέχεια να τρώω τα σουβλάκια που παραγγέλνει, να υποδέχομαι τους επισκέπτες του, να παριστάνω τον δίδυμο αδελφό του και να διαδίδω στους πάντες ότι εγώ είμαι ο αληθινός Σάκης και η μουσική του είναι δική μου και ότι αυτό το κάθαρμα μου την έκλεβε, βάζοντας το αυτί του στον τοίχο. ¨Εκλεψε τη μουσική και το όνομά μου... Μπορεί να του κάνω μήνυση να μην λέει τα τραγούδια "μου" και να τον σέρνω στα δικαστήρια για κλοπή του έργου μου. Και να δώσω αγώνα για να αποδείξω στην ανθρωπότητα ότι εγώ ήμουν πάντα ο Σάκης Ρουβάς και όχι αυτός αλλά λόγω της ισχύος του με καταπίεζε, με απειλούσε και με περιθωριοποιούσε.
Το ότι μετακόμισα δίπλα του ενώ αυτός ζούσε εκεί επί 20 χρόνια επομένως οι ισχυρισμοί μου περί κλοπής των τραγουδιών είναι ηλίθιοι, δεν θα μετράει καθόλου, αφού δύο ίσοι άνθρωποι με το ίδιο όνομα διεκδικούν τα ίδια άρα δικαιούνται τα ίδια, σύμφωνα με την μοντέρνα αντίληψη που επικρατεί στον κόσμο, την αντίληψη της ισοπέδωσης και της δικαίωσης του κάθε απατεώνα, τιθέμενου επί ίσοις όροις έναντι στον κάθε μη απατεώνα για λόγους δήθεν ανθρωπιστικούς.

Αυτές οι ηλιθιότητες που διαβάσατε με το Σάκη Ρουβά δεν είναι παρά η σύνοψη της κοσμοθεωρίας που διαδίδουν οι Σκοπιανοί παγκοσμίως προσπαθώντας να επιβάλλουν δια της επανάληψης τις γελοίες αξιώσεις τους, τις οποίες θεωρείτε αυτονόητα γελοίες και αβάσιμες από τότε που έγινε κράτος η περιοχή της Βαρντάρσκα Μπανόβινα. Αυτά που κάνω ως ο φανταστικός σφετεριστής του Σάκη Ρουβά είναι ακριβώς αυτά που πράττει το επίσημο κράτος των Σκοπίων εναντίον των Ελλήνων, αδρά χρηματοδοτούμενο από τα σκατωμένα λεφτά του Gherghi Schwartz ή George Soros και εσχάτως από την Υψηλή Πύλη και τις σκοτεινές της υπηρεσίες.

Πόσοι είμαστε οι Έλληνες; 10.000.000 άτομα κι άλλοι τόσοι στο εξωτερικό; Το υπόλοιπο, σχεδόν επτά δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη, δεν έχει άποψη ούτε θα ασχοληθεί ποτέ να ψαξει αν πράγματι ο Σλαβοβούλγαρος με ολίγη από Αλβανό είναι "Μακεδών" ή όχι, απλώς θα δεχθεί αυτά που θα τον διδάξουν, ότι η Ελλάς συνορεύει με την Μακεδονία και η Μακεδονία είναι εκεί που έχουν κάτι τεράστιους μεγαλέξανδρους στα πάρκα. Θα συνδέσει δια της απλοποίησης, το ένα με το άλλο, στερεοτυπικά καταλήγοντας στην διάκριση μεταξύ Ελλήνων και "Μακεδόνων", μόνο και μόνο επειδή κάποιοι έκλεψαν το ταμπελάκι από το κουδούνι μας και το κόλλησαν στην πόρτα τους.

Εαν τα ιστορικά ονόματα είχαν τρόπο να κατοχυρωθούν ως εμπορικά σήματα, το κράτος των Σκοπίων θα ήταν "στη φυλακή" τώρα.
Αν τα Σκόπια ήταν παπούτσια, θα ήταν ένα ζευγάρι Abidas.
Αν αποφάσιζαν να λέγονται "Cocacolia" το ΝΑΤΟ θα τους είχε ισοπεδώσει. 
Αν αποφάσιζαν να λέγονται 'Roma' και οι κάτοικοι "ρωμαίοι", η γλώσσα "roman" και τα προιόντα τους έφεραν σήμανση "made in Roma" τότε οι Ιταλοί θα τους κήρυτταν τον πόλεμο. 
¨Ελα όμως που κατά τους ισχυρισμούς των σκοπιανών, ακριβώς όπως και στην περίπτωση της "Μακεδονίας", δεν υπάρχει εθνικό κράτος που να λέγεται 'Ρόμα' επομένως, θα μπορούσαν Α-ΝΕ-ΤΑ να υποδύονται και τους ρωμαίους και να κλέβουν τον κόσμο πλασάροντας την παραγωγή τους ως ψευδεπίγραφα ιταλική χωρίς κανένας να μπορεί να τους εμποδίσει. Δυστυχώς έκλεψαν από εμάς και εάν δεν τερματιστεί η διαμάχη, θα φτάσει η ώρα που θα σέρνουν στα διεθνή δικαστήρια τους Έλληνες που γράφουν "μακεδονικός οίνος" και άλλα παρόμοια στα εμπορεύματά τους, απαιτώντας αποζημίωση. Και θα κερδίσουν. Επειδή αυτός είναι ο απώτερος σκοπός τους - όχι του λαουτζίκου αλλά της ηγεσίας.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?

ΕΑΝ ποτέ η Ελλάς αποφάσιζε να αντιδράσει θα έπρεπε να το κάνει με διαφημιστική καμπάνια στηριγμένη στον Σαίξπηρ:

Who steals my purse steals trash; 'tis something, nothing;
'Twas mine, 'tis his, and has been slave to thousands;
But he that filches from me my good name
Robs me of that which not enriches him,
And makes me poor indeed.
Othello Act 3, scene 3, 155–161

Εκείνος που κλέβει το πορτοφόλι μου, κλέβει σκουπίδια.
Είναι κάτι και δεν είναι τίποτα.
ήταν δικό μου, έγινε δικό του και υπήρξε σκλάβος χιλιάδων.
Αλλά αυτός που μου στερεί το (καλό) όνομά μου,
με ληστεύει από αυτό που δεν τον κάνει πλουσιότερο
αλλά κάνει εμένα πραγματικά φτωχό.
Οθέλλος, πράξη 3, σκηνή 3...