10/3/15

Εθνομηδενισμός, η προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης.Δεν έχει σημασία τι είσαι και τι θα' θελες να είσαι, αλλά τι θέλουν κάποιοι άλλοι να γίνεις.
Ενα ζώο, ένα βόδι που σέρνει πίσω του όλη τη ζωή του ένα βάρος, το οποίο θα κάνει πλούσιους κάποιους ανθρώπους σε μια διαδικασία που ποτέ του το βόδι δεν πρόκειται να κατανοήσει.
Αρκέσου, βόδι, σε μια μπάλα άχυρα ξεραμένα, κοιμήσου νωρίς και ξύπνα νωρίς να σύρεις το άροτρο, αγνοώντας πως αυτό που σέρνεις πίσω σου, δεμένο στην πλάτη σου, βοηθά εκείνους που σε υποδούλωσαν να πολλαπλασιαστούν. Φάε, πιες, κοιμήσου, σύρε το άροτρο και κάποτε που δε θα μπορείς να το σύρεις, θα σε κάνουν μπριζόλες, Βόδι.
"Τόσες χιλιάδες χρόνια πέρασαν, άρα δεν είστε έλληνες, είναι γελοίο να παριστάνετε τους απογόνους του Σωκράτη". Κλασικό επιχείρημα εθνομηδενιστών, για να αποστομώσουν τους φουκαράδες που απλώς επιθυμούν να είναι μέλη σε μια εθνική παραδοσιακή κοινωνία και όχι συνεπιβάτες με κάθε καρυδιάς καρύδι σε ένα τρένο προς την κόλαση. Κάτι σκουπίδια σαν το Νάσο Θεοδωρίδη (απόβλητο του Σύριζα) τέτοια πράγματα δημοσιεύουν κάθε τόσο. Και δεν είναι μόνος του ο παλιάτσος, υπάρχουν παντού όμοιοί του. Κατ' αυτούς, είμαστε υποχρεωμένοι να υποβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής μας για να ταιριάξει με εκείνη των με το ζόρι φιλοξενούμενων - είτε λέγονται μετανάστες είτε πρόσφυγες είτε ξένοι επενδυτές και δανειστές, δεν έχει σημασία.
"Είναι γελοίο να παριστάνετε τους βρετανούς, ο βασιλιάς Αρθούρος ήταν ένας μύθος...."
Δεν είναι μόνη η Ελλάδα που βάλλεται από τη σάπια προπαγάνδα, όπως μερικοί νομίζουν: Αυτό συμβαίνει παντού στην Ευρώπη. Παντού η επιθυμία για την απόλυτη ισοπέδωση των ανθρώπων, για την αποβολή της εθνικής, κοινωνικής, πολιτιστικής τους ταυτότητας για χάρη της αριστοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο, την ίδια προπαγάνδα για να πείσει τα πρόβατα να δεχθούν το λύκο ως συγκάτοικο.
Οποιοσδήποτε τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, αυτομάτως στοχοποιείται ως φασίστας, ρατσιστής, εθνικιστής και κατηγορείται. Κατηγορείται από τους δουλέμπορους, εκείνους που πλουτίζουν από την ανθρώπινη δυστυχία, που καταστρέφουν χώρες για να σπρώξουν φτηνιάρηδες εργάτες δούλους στα εργοστάσιά τους. Δικαίως, αφού η προστασία των "μέσων παραγωγής" έχει τεράστια σημασία για τον κεφαλαιοκράτη. Αν οι εργάτες μιλούν την ίδια γλώσσα, δυσκολεύουν τα πράγματα...
Δεν έχει σημασία τι είσαι ή τι νομίζεις πως είσαι. Αρκεί να πειστείς πως είσαι ένα μυρμηγκάκι στην κουραδομηχανή της παγκοσμιοποίησης, μυρμηγκάκι ίδιο με τα άλλα μυρμηγκάκια, ξέχνα λοιπόν όσα πρεσβεύουν τους προγόνους σου, αποδέξου αυτά που προορίζονται για σένα από τους αόρατους άρχοντες του σύμπαντος και σκύψε το κεφάλι.
`Οσο λιγότερα ιδεώδη, ιδανικά, όσο λιγότερες παραδόσεις και έθιμα, όσο λιγότερο ήθος και όσο λιγότερες αξίες έχεις, τοσο πιο ευάλωτος γίνεσαι στην 'παγκοσμιοποίηση'. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι - σκέφτονται άλλοι για σένα. Δε χρειάζεται να είσαι `Ελληνας, Γάλλος, Ολλανδός: Αρκεί να είσαι καταναλωτής, δούλος των μηχανών και μηχανή των δούλων του Υπέρτατου `Οντος, του Πλούτου, της ανθρώπινης απληστίας που έχει πλέον θεοποιηθεί και κυβερνά την ανθρωπότητα.

Σιχαμερά υποκείμενα όπως ο Τζωρτζ Σόρος, με ένα νεύμα τους ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, βουλιάζουν χώρες και σίγουρα το διασκεδάζουν αφάνταστα. Και ο Σόρος είναι από τους λίγους ορατούς άρχοντες, διότι δεν υπάρχει παλάτι και βασιλιάς για να τον λυντσάρει ο επαναστατημένος λαός. Και προσεχώς δεν θα υπάρχει καν "λαός" αφού σε κάθε "χώρα" θα υπάρχει ένα μίγμα ετερόκλητων ανθρώπων που θα αλληλοσφάζονται για ηλίθιους λόγους, αφήνοντας τους βασιλιάδες στην απόλυτη ησυχία τους να βασιλεύουν διαιρώντας. Εκεί που είναι οι βασιλιάδες και τα παλάτια τους δεν φτάνει κανένας. Και όχι μόνο οι βασιλιάδες αλλά και οι παλιάτσοι τους, όπως ο Θεοδωρίδης και η Ρεπούση, είναι εξαφανισμένοι. Δεν θα δώσουν ποτέ τη χαρά σε έναν κοινό θνητό να τους πετύχει σε ένα θέατρο ή στο δρόμο και να τους πλακώσουν στα χαστούκια, έτσι για το 'γαμώτο'.


 Εθνομηδενισμός, είναι η αμφισβήτηση κάθε ιδέας και κάθε ιστορικού γεγονότος που θα' κανε περήφανο οποιονδήποτε για τα κατορθώματα των προγόνων του.
 Αμφισβήτηση με τη μέθοδο της αντιστροφής, η οποία στους ηλίθιους λειτουργεί θαυμάσια: Το κάθαρμα ο Κολοκοτρώνης σκότωνε αθώους πολίτες... οι βάρβαροι και απολίτιστοι ινδιάνοι έπαιρναν το "σκαλπ" των αθώων μεταναστών... [κατά τη γνώμη μου, ήταν ακριβώς το αντίθετο: αφαιρούσαν οι λαθρεπιβάτες - ευρωπαίοι τη χαίτη των ινδιάνων ως απόδειξη, για να πάρουν την αμοιβή που διδόταν "με το κεφάλι". Καλύτερα να κουβαλάς μόνο τα μαλλιά παρά ολόκληρα πτώματα πάνω στο άλογο...] κι όμως, η βαρβαρότητα χρεώθηκε απο την ιστορία, στα θύματα και όχι στους θύτες.
Οι δύστυχοι ινδιάνοι απλώς μιμήθηκαν την πρακτική του εχθρού αγνοώντας πως όλα αυτά γίνονταν για μια χούφτα δολλάρια, ότι έχαναν τη ζωή τους για να αγοράσει κάποιος ουίσκι και λουκάνικα με το πτώμα τους.
Επίσης το κάθαρμα ο Μεταξάς είπε 'ΟΧΙ' στο τελεσίγραφο των ιταλών αλλά θα ήθελε να πει "ΝΑΙ". Το ίδιο προφανώς και ο Λεωνίδας, είπε "μολών λαβέ" αλλά το είπε γιατί τον σημάδευαν οι μπολσεβίκοι με τα δόρατα. `Ετσι, με τέτοιες παπαρολογίες κλονίζεται κάθε ίχνος εθνικής συνείδησης. Κι όλα αυτά σερβίρονται σε ένα ωραίο περιτύλιγμα "προοδευτικότητας", "αντιρατσισμού" και "ανθρωπισμού" και μιας τάσης να προχωρήσουμε εμπρός ξεχνώντας ποιοί είμαστε και πως βρεθήκαμε εδώ.  "Ταξική" η επανάσταση του Έθνους μας, κατά τους μηδενιστές της ιστορίας. Επειδή ο Ρήγας καλούσε άπαντες στον Αγώνα, ήταν προ-κομμουνιστής. Μα ο Μακρυγιάννης εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που ήταν χρήσιμοι όλοι όσοι βρίσκονταν στην ίδια θέση, υποδουλοι του οθωμανικού ζυγού.

Ο νεοφασισμός εισβάλλει με το προσωπείο της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, όπως εισέβαλλε ο Δούρειος `Ιππος στα τείχη της Τροίας: Μας έπεισαν να ανοίξουμε τις πόρτες. Αλήθεια, υπό αυτή την έννοια πρέπει να νοιώθουμε και τύψεις που αντισταθήκαμε στους ιταλούς εισβολείς... ήρθαν τόσο δρόμο οι καημένοι, πεινούσαν και αντί να βοηθήσουμε τους σκοτώναμε. Και τους γερμανούς ναζί βεβαίως... πεινασμένοι φτωχοί άνθρωποι ήταν, θύματα του ιμπεριαλισμού που τους κατέστρεψε την οικονομία, γι 'αυτό και αποφάσισαν να "μεταναστεύσουν" αρχίζοντας από την Πολωνία.
Τώρα δεν έχουν στολές, άρματα και βαρύ οπλισμό, έχουν την λιγδερή παντόφλα και το τουρμπάνι και το ιερό βιβλίο... η ουσία όμως είναι η ίδια. Από κάπου περισσεύουν και κάπου πρέπει να χωθούν.
Αντί να φορέσουν κανένα προφυλακτικό πρέπει να τους λουστούμε εμείς καταντώντας μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα που επιβίωσε πέντε χιλιάδες χρόνια;
ΟΧΙ ΡΕ.
`Ισοι, ίσως να' μαστε με όλους τους ανθρώπους. ίδιοι όμως δεν θα γίνουμε ποτέ. 

Λοιπόν ας φέρουμε τα πράγματα στη θέση τους. `Ενα καλοσχεδιασμένο σύνολο από παροτρύνσεις και νουθεσίες, που διοχετεύεται ακατάπαυστα μέσω των "ειδήσεων" και των υποτίθεται ενημερωτικών και μορφωτικών εκπομπών της τηλεόρασης, έχει καταφέρει να πείσει κάθε ηλικιωμένο και κάθε παιδαρέλι πως είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε το κάθε κτήνος ως συμπολίτη μας και να αποδεχθούμε την κάθε παρανοική, οπισθοδρομική, εγκληματική συμπεριφορά ως "δικαίωμα" που δόθηκε σ΄αυτόν επειδή ανήκει στην "μειονότητα". Απορρίπτοντας τα θεμέλια της κοινωνίας μας και πατώντας σε σαθρές παραδοχές υπέρ της προόδου.

Θεωρώ γελοίο να δηλώνω πως είμαι ανώτερος επειδή είμαι `Ελληνας, όπως γελοίο βρίσκω και να μου πει κάποιος ξένος το ίδιο. `Ολοι ίσοι είμαστε και δυο μέτρα γης θα πάρουμε στο τέλος, το πρόβλημά μου είναι πως εγώ δεν έχω καμμιά όρεξη να πάω στο Πακιστάν ενώ όλο το Πακιστάν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που δεν θέλω επ' ουδενί λόγω. Και μετά τους τριτοκοσμικούς επενδυτές θ' ακολουθήσουν και οι πρωτοκλασάτοι επενδυτές που κι αυτούς όχι απλώς θα πρέπει να ανεχθώ ως επαίτες αλλά να υποδεχθώ ως σωτήρες που έρχονται να φέρουν "δουλειά" μόνο που η δουλειά τους είναι κομμένη-ραμμένη για τους πιονιέρους του εποικισμού κι όχι για μένα και τους άλλους ιθαγενείς. Που θα πρέπει να πάρουμε δρόμο να αδειάσουμε τη γωνιά για να μην εμποδίζουμε τις πολυεθνικές και τους δούλους τους να παράγουν κατακτώντας εδάφη με ένα στρατό που κανείς δεν τολμά να του πει "όχι" αφού αυτός ο στρατός ελέγχει τον παγκόσμιο πλούτο και τον κατανέμει καταπώς τον βολεύει.
Αυτό το στρατό, αφέντες και δούλους, που προελαύνει απειλητικός ενάντια στους μεσοαστούς όλου του κόσμου, υπηρετούν οι θεωρητικοί του εθνομηδενισμού. Με απώτερο στόχο να καταλήξουμε στον Οργουελικό εφιάλτη όπου δύο κοινωνικές τάξεις θα έχουν απομείνει σε ολόκληρο τον πλανήτη, αυτή των βοδιών που σέρνουν το άροτρο και αυτή των αρχόντων που μαστιγώνουν τα βόδια. Εμείς, οι αστοί, η μεσαία τάξη, είμαστε ανεπιθύμητοι και εμπόδιο στα σχέδιά τους. `Οποιος τα καταφέρνει, ας τρυπώσει στο τρένο με τους αφέντες και οι άλλοι, ίσα κι όμοια με τον Αλί και τον Τρισαλί στα κάτεργα.

1 σχόλιο: