12/11/14

Έτσι γαλουχεί τα παιδιά του το μετριοπαθές ισλάμΑναρωτιέμαι, πρέπει τα παιδιά μας, να κάνουν παρέα μ΄αυτούς τους ανθρώπους, για να μην θεωρηθούν ρατσιστές και ξενοφοβικοί;
Να επηρεάζονται από τα «ήθη» και τα έθιμα αυτών των ανθρώπων; Αργότερα δε να τους επιβληθεί η «κουλτούρα» αυτών των ανθρώπων, διότι μη γελιόμαστε, όταν οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες στη χώρα μας, υπερβαίνουν τα 5 εκατομμύρια, μέχρι στιγμής, και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, κανένας και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταματήσει την επιβολή του τρόπου ζωής των αγρίων πάνω στους πολιτισμένους....

Μήπως είναι φυσιολογικό να αντιδρούμε φοβούμενοι αυτούς τους ανθρώπους; Διότι ο φόβος, τελικά,  μπορεί να σε κάνει να αμυνθείς, στην λαίλαπα που, όπως όλα δείχνουν, έρχεται.
Μπορεί να σε θέσει σε εγρήγορση και να αντιδράσεις στον αφανισμό και την εκτόπηση του Ελληνικού έθνους - και όχι μόνο - από τη γη και τις εστίες του.
Νομίζω πως είμαστε υποχρεωμένοι στις επόμενες γενιές να μην αφήσουμε να γεννηθεί αυτό το έκτρωμα που κυοφορείται από τους επικυριάρχους του πλανήτη.

ΜινώταυροςΤο βίντεο το βρήκα εδώ

1 σχόλιο: