29/5/14

Ποιός εἶναι ὁ νέος πρόεδρος τῆς Οὐκρανίας (Petro Poroshenko)


Ο ΝΕΟΣ Πρόεδρος της Ουκρανίας ,ο Petro Poroshenko , υποστηρικτής της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ... δεν είναι απλά ένας αθώος Βασιλιάς της Σοκολάτας ...όπως μας τον παρουσιάζουν οι γενίτσαροι της δημοσιογραφίας. Είναι παλιά καραβάνα στις επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων και στην Πολιτική. Δεξί χέρι της Τιμοσένκο και αστέρι στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας των Ουκρανών.....
Εξελέγη μονομιάς με απόλυτη πλειοψηφία από τους Ουκρανούς (η νοθεία πήγε σύννεφο) και σε μία χώρα που δικαστές και διοικητές αστυνομίας βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι .. δύσκολα θα δημοσιοποιηθούν σχετικές καταγγελίες. 


Ο Poroshenko είναι ΚΟΛΛΗΤΟΣ της σιωνίστριας Timoshenko και μέγας χορηγός της Πορτοκαλί "Επανάστασης" που "απελευθέρωσε" τους Ουκρανούς από τις κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Και βέβαια ... οι "τυχεροί" επιχειρηματίες που αγόρασαν για πενταροδεκάρες αυτές τις κολοσσιαίες πρώην κρατικές εταιρίες ... δεν μπορεί να μην ήταν "εκλεκτοί" του Θεού...όπως "συμπτωματικά" συνέβη και στη Ρωσία με τους Ολιγάρχες .

Δηλαδή όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με τον ΟΠΑΠ, την ΕΥΔΑΠ ,τη ΔΕΗ, την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ...που αγοράζονται από "εκλεκτούς" όπως ο Paulson και ο Soros κλπ ... με δάνεια που παίρνουν από τις τράπεζες που εμείς ανακεφαλαιοποιήσαμε. Διαβάζοντας για τον Poroshenko ...μαθαίνουμε ότι ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ κάποιον VICTOR PINCHUK όταν ο τελευταίος απέκτησε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής προϊόντων σιδήρου στον πλανήτη ... έναντι μόλις 80 εκατ. δολαρίων όταν η πραγματική της αξία είχε αποτιμηθεί πάνω από 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ δολάρια. Αυτό σημαίνει "τύχη" και κάπως έτσι οι επικυρίαρχοι βρέθηκαν να ελέγχουν ότι παράγει εύκολο χρήμα στον πλανήτη.

Συμπτωματικά πάντα ο "αδέκαστος" Pinchuk είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Brookings , δηλαδή στη φωλιά της σιωνιστικής μαφίας ... όπου προσκλήθηκε και μίλησε κι ο "επαναστάτης - αντικαπιταλιστής" Τσίπρας ... αφού πρώτα συμμετείχε σε forum που χρηματοδότησε ο άλλος "αναρχο-κομμουνιστής" George Soros.

Για να πάρετε μία ιδέα για το πως οι μαφιόζοι "εκλεκτοί του Θεού" ... συνδυάζουν business και πολιτική ... διαβάστε το άρθρο από την Chicago Τribune .Το σχετικό άρθρο του Κούλογλου ... ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ δεν αναφέρει για το παρελθόν του Poroshenko ,ούτε λέξη για νοθεία. Οι Ουκρανοί είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο κολλητούς....την Timoshenko και τον Poroshenko ... ο οποίος υποσχέθηκε να σπρώξει την Ουκρανία στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ ... όπου θα "προκόψουν" όπως κι εμείς. Νοθείες κάνουν "ΜΟΝΟ" οι φιλορώσοι κι όχι οι αποκεφαλιστές φιλοδυτικοί ... όπως βλέπουμε σε παλιότερο άρθρο του newsit ...ΣΙΓΜΑ