22/5/14

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. Συμμετοχή ή αποχή;Ο μόνος λόγος για τον οποίον θα ψήφιζα κάποιον για την ευρωβουλή θα ήτο για να πάει εκεί και να βγάλει έναν λόγο καταπέλτη! Να τους ξεφτιλίσει και τελειώνοντας να τους πει:
«Συνεχίστε μόνοι σας να πίνετε το αίμα των Λαών και να κλέβετε την παραγωγή τους! Εγώ αποχωρώ, καθώς δεν ήρθα εδώ για να τσιμπήσω τον υπέρογκο μισθό, τον οποίο ο μέσος Έλληνας δεν παίρνει ούτε σε έναν χρόνο! Ελεεινοί και τρισάθλιοι υποκριτές!»

Επειδή όμως ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι πηγαίνουν για τον παχυλότατο μισθό και ουδείς ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών, απέχω συνειδητά από την εκλογική διαδικασία.

Τα περί Ευρώπης των Εθνών και περί ισχυρής Ελλάδος εντός ομοσπονδίας είναι τόσο φαιδρά όσο και ανυπόστατα. Παρθένα πόρνη δεν υπάρχει!
Ισχυρό Έθνος εντός ομοσπονδίας δεν νοείται...
Αφ' ης στιγμής όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από κεντρικά όργανα και καλούνται τα κράτη σαν τις παλλακίδες να τις εκτελέσουν, οποιαδήποτε συζήτηση για δήθεν ισχυρό κράτος και για Έθνος είναι σαν παιδικό παραμύθι, για να τρέφονται και να χαϊδεύονται τα αυτιά των προβάτων πριν την σφαγή.
Βγείτε και πείτε στον Λαό την αλήθεια και μην τον παραμυθιάζετε με φανφάρες και παπαριές για δήθεν ψήφο τιμωρίας του καθεστώτος, για δήθεν αντιμνημονιακές πολιτικές και λοιπά φαιδρά!
Το παίζετε αντιμνημονιακοί, αλλά νομιμοποιείτε το ομοσπονδιακό μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και μάλιστα της ζητάτε και μεροκάματο! ΟΛΟΙ ζητάτε μερίδιο από την αφαίμαξη των Λαών!

Όλοι για το μέλι πασχίζετε και χρησιμοποιείτε τα όνειρά του Λαού για το προσωπικό σας συμφέρον. Αν η συμμετοχή στην ευρωβουλή ήταν εθελοντική και άμισθη πόσοι από εσάς θα πασχίζατε να πάτε;;; ΟΥΔΕΙΣ!
Ε, ΟΧΙ "κύριοι"!
Εγώ δεν θα συναινέσω στην νομιμοποίησή σας, οπότε ΑΠΕΧΩ!

Ανδρέας Χαϊκάλης