31/5/14

Ἀκόμη μία μαριονέτα τῶν ἐπικυριάρχων τῆς Οὐκρανίας


Μόλις αναλάβει μια καλή μαριονέτα...οι επικυρίαρχοι σπεύδουν να την βραβεύσουν για να πιστέψουν οι πολίτες ότι πρόκειται για κάποιον σημαντικό κι αξιόλογο άνθρωπο και να τον εμπιστευθούν. Η εμπιστοσύνη σε μία μαριονέτα θα τους κοστίσει πανάκριβα όπως συνέβει με τον νομπελίστα myass Obama.


H ίδια συνταγή παντού. Η μαριονέτα των σιωνιστών στην Ουκρανία θα βραβευθεί από την πατσαβούρα των Σιωνιστών στις Βρυξελλες .Και οι δύο βρέθηκαν στην εξουσία ...πραξικοπηματικά χωρίς να τους ψηφίσει ποτέ κανείς.

ΣΙΓΜΑ


--------------------------------------------------------------------------------

Αποδοκιμάσθηκε ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας στη Γερμανία


Μάιος 30, 2014.

Ο διορισμένος από την Βερχόβνα Ράντα, πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσένι Γιάτσενιουκ αποδοκιμάσθηκε στη Γερμανία, όπου έφθασε για να παραστεί στην τελετή απονομής του βραβείου του από τον πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Η τελετή έγινε στο Άαχεν και οι εντόπιοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο όπου θα γινόταν η τελετή για το βραβείο. Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα που καλούσαν τις ΗΠΑ να σταματήσουν την επιρροή τους στην Ουκρανία, όπως σημειώνει το Russia Today.

Ο Γιάτσενιουκ θα παραλάβει το  διεθνές βραβείο του Καρλομάγνου στη διήμερη επίσκεψή του και να συζητήσει για το χρέος του φυσικού αερίου προς τη Ρωσία, με τους Γερμανούς πολιτικούς. (πηγή)