21/5/14

«Ἡγέτες» μαριονέτες. Δέν ρωτοῦν, δέν ἀμφισβητοῦν, δέν ἀντιστέκονται


Από τη στιγμή που κάποιος θα αποφασίσει να γονατίσει , να φορέσει κάποια αποκριάτικη φορεσιά, να απαγγείλει με έπαρση ακατανόητες φράσεις και να πάρει μέρος σε περίεργες , γραφικές ή και αποκρουστικές ιεροτελεστίες ... τότε μόνον κρίνεται ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για να προωθηθεί από το σύστημα σε θέσεις ευθύνης και να απολαύσει τις ευκολίες που παρέχει το σύστημα στους καλούς υπηρέτες του....

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το σύστημα για να λειτουργεί απροβλημάτιστα είναι άνθρωποι με υπερηφάνεια κι αξιοπρέπεια , με λογική , με κρίση , με αυθορμητισμό και ανυπακοή και με πίστη στην αξιοκρατία. 

Μέσα από τέτοιους μηχανισμούς φιλτράρονται οι άνθρωποι ώστε να ξεχωρίσουν οι πιο υπάκουοι εκτελεστές διαταγών άνωθεν. Ξεχωρίζουν αυτοί που είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν την αξιοπρέπειά τους για να ανέβουν στην ιεραρχία, για να επωφεληθούν προσωπικά κι αναξιοκρατικά από τις ισχυρές διασυνδέσεις τους μαθαίνοντας να υπακούν στο σύστημα ΧΩΡΙΣ να ρωτούν , ΧΩΡΙΣ να αμφισβητούν , ΧΩΡΙΣ να αντιστέκονται. 

Το κάνουν ...για το καλό του συστήματος ...και τελικά για το προσωπικό τους συμφέρον , όντας γρανάζια του συγκεκριμένου συστήματος. 

Kαι βέβαια αυτή η μέθοδος επιλογής αυτών που θα στελεχώσουν το σύστημα είναι πανάρχαια και πάντα ακριβής. Όταν ο "Θεός" ζήτησε από τον Αβραάμ να θυσιάσει το παιδί του ...πρακτικά δοκίμαζε αν είναι κατάλληλος για να υπηρετήσει το σύστημα. Δεν είναι τυχαίο που σήμερα υπηρετούν το σύστημα "ηγέτες"-μαριονέτες που χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό προχωρούν σε γενοκτονίες ολόκληρων λαών , θυσιάζοντας εκατομμύρια παιδιά ... προς το συμφέρον του συστήματος. 


Έτσι σε μία ύαινα του Σιωνισμού όπως η Μαντλιν Ολμπράιτ , έρχεται πολύ φυσιολογικό να υποστηρίξει ...ότι άξιζε να πεθάνουν 500.000 μωρά στο ΙΡΑΚ προκειμένου να πέσει ο Σαντάμ και να ιδιωτικοποιηθούν-κλαπούν τα πετρέλαια της χώρας του.


ΣΙΓΜΑ