18/5/14

Ἡ ἐξουσία στή γενιά τῶν γενιτσάρων


Το ότι θα έχανε ο Bush ήταν σίγουρο. Το ότι αυτός που θα τον κέρδιζε θα ήταν τρεις φορές χειρότερος είναι κάτι που δεν φαντάστηκαν οι Αμερικανοί μιας και δεν γνώριζαν ότι οι τοκογλύφοι ξόδεψαν για την προβολή του Ομπάμα εκτοντάδες εκατομμύρια δολάρια......Λίγα χρόνια μετά ο ανύπαρκτος Ομπάμα βγήκε από την υποχρέωση ... χαρίζοντας στους Τραπεζίτες 6 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια ...για να "σώσει" τη Lehman Borthers. Κάπως έτσι την πάτησαν οι Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίζοντας τον άφθαρτο Γιωργάκη του "Λεφτά Υπάρχουν!" και βρέθηκαν να αυτοκτονούν κατά χιλιάδες. Κάπως έτσι θα την ξαναπατήσουν ψηφίζοντας τον άφθαρτο Αλέξη των 100.000 προσλήψεων. 

Θα διώξουν με χαρά τα καμμένα χαρτιά των τοκογλύφων (Σαμαρά , Βενιζέλο) ...και θα δώσουν την εξουσία στη νέα γενιά των γενίτσαρων ... που από καιρό έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν ΟΥΤΕ ιερό , ΟΥΤΕ όσιο. 


Κι όπως αναρωτιώντουσαν τι πήγε στραβά μετά το "Λεφτά Υπάρχουν!" ... έτσι θα αναρωτιούνται που πήγε η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ... όταν θα κάτσουν στην εξουσία οι "αριστεροί" εκατομμυριούχοι επενδυτές των σιωνιστικών κεφαλαίων της BlackRock και της JP MORGAN.Τσίπρας ...θαυμαστής του Obama. Τα ΔΥΟ τίποτα...που από το πουθενά απέκτησαν εξουσία...για να υπογράφουν ότι τους πασάρουν οι τοκογλύφοι. 


Ο "επιτυχημένος" Obama αποτελείωσε τους Αμερικανούς φορολογούμενους και το "παιδί-θαύμα" θα αποτελειώσει αντίστοιχα τους Έλληνες φορολογούμενους.Μην ξεχνάτε ότι το ίνδαλμα του Τσίπρα ... έχει υπογράψει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φόνους αμάχων σε ανατολικές και αφρικανικές χώρες με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα.


Κι όταν θαυμάζεις την μαριονέτα των τοκογλύφων που κατέστρεψε τους Αμερικανούς και σκότωσε χιλιάδες μη αμερικανούς και τουλάχιστον 200 ΠΑΙΔΙΑ μόνο στο Πακιστάν ... τι μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πέρα από τη ληστεία και τον φόνο περισσότερων Ελλήνων;


ΣΙΓΜΑ