30/5/14

Γιατί πολιτικοί, ἐφοπλιστές, δημοσιογράφοι καί μεγαλοεπιχειρηματίες προσκυνοῦν τούς τοκογλύφους;


Αναρωτιέστε γιατί οι "ολιγάρχες" της Ελλάδας είναι προσκυνημένοι στους τοκογλύφους και τον Σιωνισμό ; Διότι όχι μόνο δεν είναι ολιγάρχες αλλά χρωστάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους στους τοκογλύφους . Οι τοκογλύφοι τους κρατάνε γερά από τ'αχαμνά και η παραμικρή παρασπονδία...σημαίνει ...ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.....
Αν τα πάνε καλά ...τα τεράστια χρέη τους θα τα φορτωθούμε εμείς με κάποια νυχτερινή ντροπολογία όπως θα γίνει με αυτά των κομμάτων που εμπιστεύονται οι τοκογλύφοι.
Αν δεν τα πάνε καλά οι ξεβράκωτοι "ολιγάρχες" ... με αυτά τα χρέη που είναι προϊόντα δόλιας κακοδιαχείρισης , υπεξαίρεσης και που πληρώνονται σίγουρα εκπρόθεσμα , άνετα μπορούν να βρεθούν με ισόβια στη φυλακή.

Άλλωστε ..εκτός από το να επιβάλλει τους πολιτικούς που θα μας κυβερνήσουν και τους νόμους της αρεσκείας του ...το Λόμπι από τη Νέα Υόρκη μπορεί να κατευθύνει και τις αποφάσεις της "Ελληνικής Δικαιοσύνης" .(βλέπε Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου και θρήσκευμα στις ταυτότητες)

Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο κούφιες είναι οι "επιθέσεις" του ΣΥΡΙΖΑ στους κακόμοιρους "ολιγάρχες" της πεντάρας ... που ανά πάσα στιγμή οι τοκογλύφοι μπορούν να τους βυθίσουν και να τους κάτσουν στο σκαμνί.

Και γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυνατότητες και την αποφασιστικότητα των σιωνιστών τοκογλύφων ..εννοείται ότι θα τους προσκυνήσουν και θα τους υπηρετήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ...ΟΣΟ ακριβά κι αν κοστίσει αυτό σ'εμάς που θα πληρώσουμε τα πάντα.

Τοκογλύφοι ,Εφοπλιστές, Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί ...ενωμένοι όλοι σαν γροθιά ...εναντίον μας...γιατί ΜΟΝΟ εμείς πρέπει να πληρώνουμε ... για να μπορούν ΜΟΝΟ αυτοί να εισπράττουν. Αυτή τη ροή του αίματος από εμάς προς αυτούς ... θα την υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια.

Τα παρακάτω ιλλιγιώδη νούμερα ...εξηγούν την προδοσία:

(......)
ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά το θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000 ευρώ
ΜΟΤΟR OIL: Η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας Βαρδινογιάννη (STAR-MEGA) χρωστάει στις τράπεζες 1.200.000.000 ευρώ περίπου
ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον διευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.
ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 58 .000.000 ευρώ.


ΣΙΓΜΑ