18/4/14

Τό «ἅγιον φῶς», ὁ Δήμου, ὁ Ἱερώνυμος καί τό σύστημα


Προσέξατε ότι... στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Νίκος Δήμος για το Άγιο Φως ... κανείς δεν ζήτησε δηλώσεις από τον Ιερώνυμο ; Προσέξατε ότι στους μόνους που έσπευσαν οι κάμερες να πάρουν δηλώσεις ήταν ο Άνθιμος κι ο Σεραφείμ , δηλαδή αυτούς που τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ως γραφικούς ;  ....

Με αυτόν τον τρόπο απέφυγαν να φέρουν σε αντιπαράθεση τον Δήμου με τον Ιερώνυμο που επίσης είναι άνθρωπος του συστήματος. Άφησαν έτσι τον μέσο θεατή να πιστέψει ότι το Άγιο Φως είναι υπόθεση που αφορά ΜΟΝΟΝ τους "γραφικούς" ..κι όχι τους "σοβαρούς" ... όπως ο Ιερώνυμος .
Την ίδια τακτική ακολουθούν και με το Μακεδονικό. 


Τα ΜΜΕ επιτρέπουν να κάνουν δηλώσεις για το Μακεδονικό ...ΜΟΝΟΝ στον Άνθιμο και στον Ψωμιάδη ... καθώς ο ένας είναι πιο άσχετος από τον άλλον. Ποτέ και κανένας σοβαρός Ιστορικός δεν καλείται να απαντήσει στις ηλιθιότητες του Νίκου Δήμου ή του κάθε πρακτορίσκου που έχει εξασφαλισμένο χώρο και χρόνο στα ΜΜΕ για να περάσει την προπαγάνδα του συστήματος. Χιλιάδες επιστολές για το Μακεδονικό πετιούνται στα σκουπίδια από τις εφημερίδες ... γιατί πρέπει με το ζόρι να καταναλώσουμε την προπαγάνδα των ξένων συμφερόντων. 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ποταμίσιο Σταύρο Θεοδωράκη... ο Ιερώνυμος έδειχνε εμφανώς κουρασμένος και δήλωνε ότι θα αποσυρθεί κάποια στιγμή για να ασχοληθεί με το διάβασμα , λες και με το ζόρι βρέθηκε στη θέση του Αρχιεπισκόπου.

Στην ίδια συνέντευξη μάθαμε ότι ο Ιερώνυμος δίδασκε στη Λεόντειο Σχολή και είχε μαθητές τον Πρετεντέρη και τον Τσίμα. Ο Θεοδωράκης τον ρώτησε για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας ... κι ο Ιερώνυμος άφησε να εννοηθεί ότι αυτά είναι θέματα του ΥΠΕΞ. Δηλαδή η Εκκλησία που πρωτοστατούσε στον Μακεδονικό Αγώνα... έγινε απολιτίκ.

Και από απολιτίκ ... βλέπουμε ξαφνκά τον Ιερώνυμο να πηγαίνει στο Κατάρ ,των σχιζοφρενών Ισλαμιστών τυράννων προς αναζήτηση επενδυτών (!) , παρέα με τον «τίμιο» Λαυρεντιάδη , που κατάφερε να εξατμίσει πάνω από 1 ΔΙΣ από τα χρήματα των καταθετών . Τα κλεψιμέικα τα επιβαρύνθηκαν οι πολίτες με την κρατικοποίηση της Proton Bank ,δια χειρός Βενιζέλου.

Είδαμε τον απολιτίκ Ιερώνυμο να δανείζεται 25.000.000 ευρώ από το κρατικό ΤΤ για να τα δώσει στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ Εθνική Τράπεζα... και τον βλέπουμε να επισκέπτεται στις φυλακές τον Λαυρεντιάδη , που μοίρασε γενναιόδωρα τα χρήματα των άλλων ... μιας και οι άλλοι κρατούμενοι ... δεν άξιζαν επισκέψεις ...εκείνες τις άγιες μέρες. Βλέπετε ότι το χρήμα παράγει σεβασμό , ακόμα κι αν είναι προϊόν κλοπής. Στο χρήμα προσκυνούν άπαντες οι κλεπταποδόχοι.

ΣΙΓΜΑ

1 σχόλιο:

  1. σοβαρότητα από την εκκλησία! Πολλά δεν ζητάτε;
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή