15/4/14

Αδέλφια κανίβαλοι απο το Πακιστάν, έκλεβαν πτώματα απο νεκροταφεία και τα έτρωγαν


Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό μπορεί να νιώσει κανείς για δύο αδέρφια από το Πακιστάν που έκλεβαν πτώματα από νεκροταφεία, τα έψηναν και στη συνέχεια τα έτρωγαν. Ο 35χρονος Μοχάμαντ Αρίφ και ο…...

 30χρονος Φάρμαν Αλί συνελήφθησαν για δεύτερη φορά από την αστυνομία καθώς έφαγαν ένα μωρό. Το κεφάλι του παιδιού βρέθηκε στο σπίτι τους στο κεντρικό Πακιστάν ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία κατά το παρελθόν οι δυο τους είχαν ξεθάψει πάνω από εκατό πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και τα είχαν φάει.
Οι δυο τους είχαν καταδικαστεί το 2011 σε δύο χρόνια φυλάκιση για αδικήματα κατά της δημόσιας τάξης και βεβήλωσης νεκρού καθώς στο Πακιστάν δεν απαγορεύεται νομοθετικά ο κανιβαλισμός.
Το 2013 βγήκαν από την φυλακή και συνέχισαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Οι γείτονες ειδοποίησαν και πάλι τις Αρχές καταγγέλλοντας πως κάτι περίεργο συμβαίνει στο σπίτι των δύο αδερφών.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στην οικία των δύο ανδρών και βρήκαν το κεφάλι ενός μωρού. Τελικά συνέλαβαν τον Μοχάμαντ μόνο καθώς ο Φάρμαν κατάφερε να ξεφύγει.
Ο συλληφθείς αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό αγόρι το είχε φέρει ο αδερφός του από κοντινό νεκροταφείο και οι δυο τους το έψησαν και το έφαγαν. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «θα προχωρήσουμε σε ψυχιατρικά τεστ» προκειμένου να εκτιμηθεί η ψυχική κατάσταση του Μοχάμαντ.
Δεῖτε τό βίντεο:
http://www.dailymotion.com/video/x1o9snm_convicted-cannibal_news?start=6