1/4/14

Νοσηλεία πολυτελείας για τον άπορο αδερφό του Αδώνιδος

Αν είσαι αδερφός του υπουργού υπάρχει ΕΛΠΙΣ

ΟΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, Ο ΑΛ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ 

τῆς Δήμητρας Εὐθυμιάδου

Απορος με...
σουίτα και χωρίς λογαριασμό για νοσηλεία και χειρουργείο στο ΕΣΥ ο αδελφός του Αδώνιδος! Μείζον ηθικό θέμα με πολιτικές προεκτάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως θρυαλλίδα στα θεμέλια της κυβέρνησης, προκύπτουν από τη δωρεάν νοσηλεία του αδερφού του υπουργού Υγείας Αδώνιδος Γεωργιάδη, Αλέξανδρου, στο νοσοκομείο «Ελπίς».
Ο κάτοικος Κηφισιάς αδερφός του υπουργού Υγείας δήλωσε άπορος για να εισαχθεί και να χειρουργηθεί δωρεάν, αλλά εντούτοις ο διοικητής του νοσοκομείου φρόντισε ώστε να του παρασχεθεί μονόκλινο -κατά πολλούς σουίτα- και πολυτελείς συνθήκες παραμονής.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο ασθενής αδερφός του Αδώνιδος Γεωργιάδη παρείχε και έγγραφο απορίας από Κοινωνικό Ιατρείο. Εξαλλοι συνδικαλιστές στηλιτεύουν τις συγκεκριμένες κυβερνητικές πρακτικές. Οχι τυχαία, καθώς την ώρα που ο αδερφός του υπουργού είχε... βασιλική μεταχείριση για «σκολίωση του ρινικού διαφράγματος», οι αρμόδιοι με εντολή του κ. Γεωργιάδη ζητούν από ανέργους και ανασφάλιστους να πληρώσουν ακόμη και για επείγοντα προβλήματα και την παραμονή τους σε εξάκλινα δωμάτια με κακές συνθήκες διαβίωσης, στέλνοντας το λογαριασμό ακόμη και μέσω Εφορίας.
Κεντρικό ρόλο σε όλα αυτά διαδραμάτισε ο διορισμένος από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, αφού και μόνο στο όνομά του ο διοικητής του «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος υποκλίθηκε, ανοίγοντας τις πόρτες πολυτελούς διαβίωσης για τον τζαμπατζή αδελφό του υπουργού.
Επειδή είχε... ίωση