26/4/14

Κόστος κλήσης στα πενταψήφια του Ε.Ο.Π.Π.Υ. Κοροϊδία !


Βλέπω παντού άρθρα σχετικά με την ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την έναρξη λειτουργίας των πενταψήφιων για να κλείσει κάποιος ραντεβού στις Μονάδες Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.). Ακόμα και η ανακοίνωση στη σελίδα του....Ε.Ο.Π.Υ.Υ. δεν αναφέρεται στο κόστος κλήσης αυτών των πενταψήφιων! Τελικά μετά από μια σύντομη αναζήτηση εδώείδα ότι το κόστος ανά κλήση είναι περίπου στο 1 ευρώ!!! 
Αν θυμάμαι καλά, στο πρόσφατο παρελθόν έλεγαν από το υπουργείο υγείας, ότι με το νέο σύστημα θα σταματήσουν αυτές τις υπερβολικές χρεώσεις! Μάλλον κάποιοι δουλεύουν για λογαριασμό κάποιων ιδιωτικών εταιριών!

Από άρθρο του mega...

«Με προσφυγή της στο Ελεγκτικό Συνέδριο, εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ζητάει τον έλεγχο των συμβάσεων με τις εταιρείες τηλεφωνίας που ανέλαβε τις γραμμές για τα ραντεβού μετά από μπαράζ καταγγελιών για υπερχρέωση των ασφαλισμένων αλλά και για ελλειπή εξυπηρέτηση.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, τόνισε ότι ξαναγυρίζει το καθεστώς της στήριξης από το ασφαλιστικό σύστημα των ασφαλισμένων με ανάληψη της ευθύνης λειτουργίας με δικό τους προσωπικό των τηλεφωνικών ραντεβού των ασθενών.
Ήδη με το νέο καθεστώς που ετοιμάζεται, ο ασφαλισμένος θα μπορεί να κλείσει όσα ραντεβού θέλει για τους γιατρούς συγκεκριμένου πολυιατρείου που έχει καλέσει και με κόστος κλήσης στα 10 λεπτά αντί για 98 που χρεώνουν οι ιδιωτικές εταιρείες μέχρι σήμερα.»
Τι μεσολάβησε από τότε εως τώρα και αντί η κλήση για τον ασφαλισμένο να είναι περί τα 10 λεπτά, συνεχίζει να είναι στο 1 ευρώ; Μάλλον μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και βλέπουμε την αναντιστοιχία των πράξεων τους! Ο Άδωνις δεν έχει άποψη για το θέμα;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο: