26/4/14

Παρέλυσε ἡ Ἐθνική Ὁδός (φωτογραφίες)

Απίστευτο μποτιλιάρισμα έχει προκαλέσει η «κάθοδος» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για τον Τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Τα λεωφορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ  έχουν μπλοκάρει την Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα όσοι ταξιδεύουν κατά μήκος της, αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα....

Τα πούλμαν, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, κατέλαβαν και τις δύο λωρίδες του δρόμου και καθώς κινούνταν με μικρή σχετικά ταχύτητα, οι λοιποί ταξιδιώτες ήταν καταδικασμένοι να τους ακολουθούν με το ταξίδι τους να μετατρέπεται σε πραγματικό Γολγοθά.
Το πρόβλημα κορυφώθηκε νωρίς το πρωί, όταν τα πούλμαν έφτασαν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών και παρέμειναν εκεί σταματημένα για να οδηγηθούν κατά ομάδες στο ΟΑΚΑ, όπως προέβλεπε το σχέδιο της Αστυνομίας.
Ο δρόμος έκλεισε και η Τροχαία αναγκάστηκε να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τις παρόδους της Εθνικής, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μποτιλιαριστούν για πολλές ώρες στους στενούς αυτούς δρόμους.
Η ίδια εικόνα ταλαιπωρίας επικρατεί και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου η αστυνομία έχει πάρει έκτακτα μέτρα για τον αγώνα και επί της ουσίας έχει διακόψει την κυκλοφορία.
Η κατάσταση αυτή εκνεύρισε πάρα πολλούς οδηγούς και πολίτες, οι οποίοι ήθελαν απλώς να μετακινηθούν απλά για να κάνουν τη δουλειά τους.
Η κυκλοφορία στα διόδια των Αφιδνών αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 4 μετά το μεσημέρι.