11/4/14

Η δικτατορία των δημοσίων υπαλλήλωνΕδώ και 4 χρόνια, όλους αυτούς που μας κυβερνάνε, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι μην τυχόν απολυθεί έστω και ένας Δημόσιος Υπάλληλος.

Ασχετα αν είναι αργόμισθος, δεν πάει στην δουλειά του, είναι λαμόγιο, κλέφτης, φακελάκιας, μιζαδόρος....Ασχετα αν διορίστηκε παράνομα, με παράνομη συναλλαγή από κάποιο άλλο λαμόγιο πολιτικό που τον διόρισε για να τον ψηφίζει, (στην παράνομη συναλλαγή συμμετέχουν δύο πλευρές).

Καταστράφηκε η ιδιωτική οικονομία απλά για να διατηρηθούν αργόμισθοι και παράνομα διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι από τα κομματικά ρουσφέτια.

Ολες οι χώρες που ηταν στο ΔΝΤ καταφέρανε να απεμπλακούν από αυτό ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ Δημοσίους Υπαλλήλους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.   Αυτό έκανε η Ιρλανδία, η Εσθονία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Τουρκία κλπ. και ξαναβγήκανε στις αγορές. Στην Ελλάδα προσλαμβάνουμε κι άλλους. 

Για τα κανάλια δε και τους Δημοσιογράφους, που στηρίζουν αυτή την κατάσταση, έχω να πώ το εξής: Στο τέλος θα κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και να δούμε τότε ποιοί θα κάνουν διαφήμιση στα Κανάλια τους. Θα τους ταΐζουν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι πολιτικοί.

Οι δε Δημόσιοι υπάλληλοι πιστεύουν ότι στο τέλος του μήνα, τα χρήματα απο τα οποία πληρώνονται τα φέρνει ο πελαργός. Δεν έχουν καταλάβει ότι η ιδιωτική οικονομία και οι επιχειρηματίες πληρώνουν πάνω απο 1 δισ. κάθε μήνα μόνο για τον ΦΠΑ,  και απο εκεί και πέρα έχουμε φόρους, χαράτσια κλπ κλπ και καθημερινό κυνήγι εξόντωσης.  

Την ώρα που η οικονομία, δηλ η αγορά και οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι σε τραγική κατάσταση και  έχουμε λουκέτα παντού στον ιδιωτικό τομέα, αυτούς τους ενδιαφέρει μόνο να μην  κόψουνε κανένα ευρώ απο τους 1.500.000 δημόσιους υπάλληλους.

Τόσοι είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι !!!!!!!

Επειδή τους βαφτίζουν από 45 και 50 χρονών σε Συνταξιούχους;;;  Ποιός τους πληρώνει,  ο γείτονας;;;

Είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι που αντί να ξύνονται στο γραφείο τους (όποτε πάνε) τώρα ξύνονται στο σπίτι τους και πληρώνονται.

Παίρνουνε και παράνομο εφάπαξ (κανονικά θα έπρεπε να παίρνουν 5.000 € και παίρνουν 60.000 € 80.000 € και βάλε).

Εκτός αυτού από το πρωί ως το βράδυ τα κανάλια βρίζουν τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις ότι είναι φοροφυγάδες.

Τότε γιατί κλείνουν τις επιχειρήσεις τους??? Επειδή κονομάνε ???

Γιατί αυτοκτονούν οι επιχειρηματίες????  

Ακούσατε τίποτε για τους εφοριακούς, τους ελεγκτές Σδοίτες με τις τεράστιες περιουσίες; Για τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους πανεπιστημιακούς γιατρούς, τους Εφοριακούς, τους Τελωνειακούς, τους Υπάλληλους Πολεοδομίας, τους υπάλληλους Υπουργείων  κλπ κλπ ακόμη και καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων (ξέρετε με τα ιδιαίτερα μαθήματα). Όλοι αυτοί λοιπόν έχουν βρεθεί με απίστευτες καταθέσεις (οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειάς τους), με απίστευτες ακίνητες περιουσίες, χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό. Το πολύ πολύ να γίνει καμία ΕΔΕ από συναδέλφους τους συνδικαλιστές και να αθωωθούν.     

ΕΡΩΤΗΣΗ :
 
Μήπως στην Ελλάδα δεν ισχύει η ισονομία και η ισοπολιτεία απέναντι σε όλους τους πολίτες;

Υπάρχουν δηλαδή οι πολίτες Α΄ κατηγορίας που είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι πολίτες Β΄ κατηγορίας που είναι όλοι οι άλλοι.

Μήπως έχουμε στην Ελλάδα  άτυπη Δικτατορία;

ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ;
 
Διότι και αυτοί που μας κυβερνάνε είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι (κυρίως καθηγητές πανεπιστημίου) και γενικά κρατικοδίαιτοι, όπου φυσικά η θεσούλα τους τους περιμένει στο Δημόσιο, ενώ αυτοί κάνουν το χόμπι τους για να ασχοληθούν με την πολιτική και να μας σώσουν (αφου τα κονομήσουν πρώτα και διορίσουν- βολέψουν όλο τους το σοι).
 
Αξιοκράτης
 
ΥΓ. Αν θέλετε δημοσιεύσετε  την επιστολή μου, ή μέρος απο αυτήν. Δεν θέλω να δημοσιευτεί το email μου.

3 σχόλια:

 1. Εγιναν τα εξης δυο βασικα λαθη στην οικονομικη πολιτικη της τελευταιας πενταετιας:

  α/ Επιβαρυναν το δημοσιο χρεος αντι να το ελαφρυνουν.
  (Κυριως στηριζοντας τις Τραπεζες αντι να στηριξουν κυριως την παραγωγη).
  β/ Εγιναν περικοπες και λιτοτητα σε λαθος κατευθυνση.
  δηλ. με αυτον τον τροπο στραγγαλισαν την οικονομια αντι να περικοψουν τον δημοσιο πυρηνα, ο οποιος εμεινε σχεδον ανεπαφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγιναν τα εξης δυο βασικα λαθη στην οικονομικη πολιτικη της τελευταιας πενταετιας:

  α/ Επιβαρυναν το δημοσιο χρεος αντι να το ελαφρυνουν.
  (Κυριως στηριζοντας τις Τραπεζες αντι να στηριξουν κυριως την παραγωγη).
  β/ Εγιναν περικοπες και λιτοτητα σε λαθος κατευθυνση.
  δηλ. με αυτον τον τροπο στραγγαλισαν την οικονομια αντι να περικοψουν τον δημοσιο πυρηνα, ο οποιος εμεινε σχεδον ανεπαφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος12/4/14 06:31

  O σημερινός υπουργός εργασίας,κύριος Βρούτσης , πρώην εφοριακός υπάλληλος, μέσα σε εννέα ( 9 ) χρόνια απέκτησε δυο βίλες στην Γλυφάδα άξιας εκατομμυρίων ευρώ .
  Τρεις συντάξεις θα πάρει ο Λοβέρδος. Μία ως καθηγητής Πανεπιστημίου, μία ως βουλευτής και μία ως δικηγόρος. Τρεις συντάξεις, στις οποίες το κράτος —και άρα εμείς ο λαός— καταβάλει τις εισφορές του.
  Ο... γενικός εισαγγελέας των πάντων κ. Λοβέρδος όμως έχει αποκρύψει να αναφέρει ότι ανάμεσα στους οκνηρούς και τεμπέληδες, όπως υπονόησε, διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους που παρασιτούν στην καμπούρα του ελληνικού λαού βρίσκεται και η... αγαπημένη του σύζυγος.
  Η κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία (με τη γνωστή συνταγή με την οποία εξασφάλισε δουλειά και σύνταξη και ο σύντροφος Μιχάλης Καρχιμάκης, την εφαρμογή, δηλαδή, του νόμου 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα) βολεύτηκε μέσα σε μια νύχτα και αυτή στο υπερτροφικό κράτος που ο σύζυγός της καταγγέλλει.
  Η Πηνελόπη Παπαϊωάννου-σύζυγος Λοβέρδου, με την κοινή υπουργική απόφαση 22080/5-10-2010 του υφυπουργού Εσωτερικών, του υφυπουργού Οικονομικών, καθώς και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βρίσκει δουλειά στο υπουργείο Εσωτερικών και, συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης......
  Λαμόγια......
  Όπως αποκαλύφθηκε από τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής, η σύζυγος του κ. Γ.Παπανδρέου, Άντα και οι γυναίκες των κ.κ. Χρ. Παπουτσή και Μιχ. Καρχιμάκη είχαν προσληφθεί στην πάλαι ποτέ Ολυμπιακή.
  Αν εργάσθηκαν ποτέ; Μάλλον ναι με απόσπαση στα «γραφεία» των συζύγων τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή