5/3/14

Αυτή είναι η «αντικειμενική» ενημέρωση στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως λειτουργεί η «αντικειμενική» ενημέρωση στην Ελλάδα με αφορμή το θέμα της Ρωσίας. Στα πλαίσια παρουσίασης των γεγονότων από την οπτική γωνία του ΝΑΤΟ, η ΔΤ «φιλοξενεί» τον επί χρόνια ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Μόσχα, Δημήτρη Λιάτσο, τηλεφωνικά, παρότι βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ ο ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον βρισκόταν στο στούντιο, ώστε το τελικό συμπέρασμα να βγει υπέρ των Αμερικανών και όχι μέσω δημοσιογραφικής αντιπαράθεσης πληροφοριών on air.....

Μάλιστα ο κ. Λιάτσος αναφέρει με ενόχληση ότι δεν του ζητήθηκε να μεταβεί στην Ουκρανία, ενώ εξοργίστηκε, όταν έτερος ανταποκριτής αμφισβήτησε τον ναζιστικό χαιρετισμό του παράνομου πρωθυπουργού στο Κίεβο. «Έχουμε ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που υποτίθεται ενημερώνουμε», είπε. Στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι τα μέσα στην Ελλάδα, ενώ οι Ρώσοι είχαν διαψεύσει ότι είχαν θέσει τελεσίγραφο για εισβολή στην Ουκρανία, συνέχιζαν να αναμεταδίδουν την συγκεκριμένη ψευδή είδηση. «Είδατε εσείς καμιά εισβολή;», αναρωτήθηκε στον αέρα, ενώ θύμισε στους «δημοσιογράφους» εκεί λίγη ιστορία. Ο ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον μη μπορώντας να αντιτάξει επιχειρήματα, συνέστησε ψυχραιμία και δήθεν αντικειμενικότητα, η οποία δίνει δίκια στον άδικο και αποκρύβει την αλήθεια, κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι δημοσιογράφοι της πιάτσας. Θυμίζει τις δύο μανάδες που διεκδικούσαν ένα μωρό για δικό τους και μόλις ο βασιλιάς είπε να το κόψουν στην μέση, η ψεύτικη μητέρα το δέχθηκε και αποκαλύφθηκε. Έτσι κόβεται στην μέση και η αλήθεια.  Δημοσιογραφία δίχως άποψη, ψεύτο-αντικειμενική και δυτικίζουσα, αφού τελικά πέραν των πολιτικών και ορισμένα ΜΜΕ «ανήκουν εις την Δύσιν» και όχι στην αλήθεια. 
Η Ρωσία δυσφημείται, έτσι για να μην υπάρξει πιθανότητα προσέγγισης με την Ελλάδα βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων και όχι χαριστικά, ενώ τίποτα δεν ακούγεται για τα εγκλήματα των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, τα οποία έχουν οδηγήσει δεκάδες χώρες στον όλεθρο και σε μνημόνια υποδούλωσης.
Η «ευαισθησία» κάποιων τηλεπαρουσιαστών στην Ελλάδα, τέλος, σε σχέση με τον ναζισμό δεν αφορά φαίνεται προστατευόμενους πολιτικούς της Δύσης, όπως ο πρωθυπουργός του Κίεβου, με τον οποίο είχε χειραψία ο επίσης «ευαισθητοποιημένος», Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Τα συμπεράσματα δικά σας. Σίγουρα υπάρχουν βέβαια και εκπομπές που προσπαθούν να δείξουν την πραγματική αντικειμενική όψη των πραγμάτων. πηγή