2/2/14

Ὅλα ὅσα πρέπει νά ξέρετε γιά τούς λαθρομετανάστες

Αν κλείσουμε τα σύνορα ... οι καταπιεσμένοι λαοί της Ασίας και της Αφρικής θα αναγκαστούν να εξεγερθούν στις πατρίδες τους και να θέσουν σε κίνδυνο την εξουσία και τις εγκαταστάσεις εκμετάλλευσης φυσικού πλούτου των σιωνιστών επικυρίαρχων στις κατεχόμενες χώρες τους. Φανταστείτε πεινασμένοι λαοί να επιτεθούν σε πετρελαιοπηγές , σε χρυσωρυχεία, αδαμαντωρυχεία ή φυτείες οπιούχου παπαρούνας. 
Για να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος και για να εκτονώνεται η ένταση στις χώρες που ληστεύουν οι τοκογλύφοι ... στήνουν δίκτυα λαθρομετανάστευσης που καλλιεργούν μεγάλες προσδοκίες , ληστεύουν τους φτωχούς που θα θελήσουν να ζήσουν το όνειρο της Δύσης και τους στέλνουν προς τα μέρη μας ώστε να επωμιστούμε εμείς οι φορολογούμενοι της Δύσης το κόστος της πρόνοιας των μεταναστών....

Έτσι οι επικυρίαρχοι , όχι μόνο ληστεύουν τις πάμπλουτες χώρες του Τρίτου Κόσμου και της Ασίας ... αλλά ληστεύουν και τους κατοίκους τους που θα θελήσουν να βρεθούν στον Ευρωπαϊκό "παράδεισο" με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που χαίρουν προστασίας σε όλες τις χώρες. 
Κάτι παρόμοιο έγινε και με την επέλαση της Νέας Τάξης στην Αλβανία. Αντί οι Αλβανοί να αγωνιστούν για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους και την ανεξαρτησία της χώρας τους ... την εγκατέλειψαν πανικόβλητοι αφήνοντας ανενόχλητους τους εισβολείς να καταλάβουν τα πάντα . Η καταστροφή του κομμουνιστικού κράτους και της κοινωνικής πρόνοιας τους ανάγκασε να αναζητήσουν μεροκάματο ως μετανάστες σε γειτονικές χώρες.
Βέβαια οι επικυρίαρχοι έχουν στήσει και δίκτυα στις χώρες υποδοχής ώστε να διατηρούνται οι πόρτες ανοιχτές .
Γνωστοί πράκτορες στήνουν ολόκληρους στρατούς αλλά και μηχανισμούς προπαγάνδας ώστε η ανάληψη του κόστους πρόνοιας για τους μετανάστες είτε να γίνεται με "αυθόρμητη" συμφωνία του λαού ... είτε με απροκάλυπτη τρομοκρατία και απειλή επεισοδίων. Έτσι το κράτος , μη έχοντας άλλη επιλογή , προσαρμόζει τους νόμους , εγκρίνει κονδύλια, αυξάνει τους φόρους ...κι οι επικυρίαρχοι συνεχίζουν ανενόχλητοι να ληστεύουν τις χώρες προέλευσης των μεταναστών. Ανοιχτά σύνορα και δίκτυα δουλεμπορίας από τη μία πλευρά εξάγουν τους απελπισμένους... ενώ μαιμού "αντιρατσιστικές" οργανώσεις και ΜΚΟ από την δική μας πλευρά εισάγουν τους απελπισμένους ώστε οι επικυρίαρχοι να μην επιβαρυνθούν καθόλου με τις απάνθρωπες αυτές μετακινήσεις πληθυσμών.
Εννοείται ότι τα συνθήματα ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους μετανάστες όταν ΗΔΗ βρίσκονται στη χώρα μας και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν στοχοποιεί την ΑΙΤΙΑ για την οποία ολόκληρες οικογένειες πνίγονται στα ανοιχτά του Αιγαίου. Κανείς δεν βάζει στο κάδρο το ΝΑΤΟ ή τους τοκογλύφους που βομβαρδίζουν και ληστεύουν όλους αυτούς τους λαούς. Είτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βασικός υποστηρικτής του ΝΑΤΟ, είτε γιατί είναι σχετικά πολύπλοκο να αναλύσεις σ' έναν ουρακοτάνγκο τους λόγους για τους οποίους οι Ασιάτες ... επιλέγουν να πνιγούν στο Αιγαίο , αντί να παραμείνουν στις πατρίδες τους. Κανείς δεν προσέχει ότι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα ... και λόγω της ληστείας που υφιστάμεθα ... γινόμαστε οι ίδιοι μετανάστες σε χώρες με αυξανόμενη ανεργία όπου οι κάτοικοι ήδη δεν αντέχουν την υπεροφορολόγηση και μας βλέπουν με μισό μάτι.
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ... διοργανώνουν σεμινάρια «ανοχής» και «αντιρατσισμού», ΚΥΡΙΩΣ στην επαρχία, όπου δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας; όπου τα ανοιχτά σύνορα... δεν προκαλούν αλλαγές στον τρόπο ζωής των ανθρώπων εκτός Αθηνών. Έτσι όταν έρθει η ώρα των εκλογών ... οι κάτοικοι της επαρχίας θα θεωρήσουν αυτονόητο να ψηφίσουν για μία χαλαρή πολιτική στο μεταναστευτικό και να ακυρώσουν την προσπάθεια των Αθηναίων που ζουν με το πρόβλημα κι επιθυμούν να ενταθούν οι έλεγχοι στα σύνορα. Σκεφθείτε ότι αποδυναμώσαμε την άμυνα της χώρας καταστρέφοντας όλα τα ναρκοπέδια ... για να μην κινδυνεύουν οι μετανάστες περνώντας τα σύνορα.
Με παρόμοιο σκεπτικό δρουν με το Μακεδονικό ...Τα ίδια κέντρα προπαγανδίζουν το θέμα του ονόματος της FYROM , ΚΥΡΙΩΣ στην Αθήνα, ως ένα γελοίο θέμα εθνικισμού χωρίς ουσιαστική σημασία για τα συμφέροντα της χώρας. Όταν έρθει η στιγμή των αποφάσεων η χαλαρή στάση των Αθηναίων απέναντι στο Σκοπιανό που είναι υπόθεση μακρινή και εκτός της καθημερινότητάς τους ... θα ακυρώσει την προσπάθεια των Μακεδόνων να υπερασπιστούν τα ζωτικά τους συμφέροντά που σχετίζονται ακόμα και με θέματα εμπορικά (πχ. είδη με Προστασία Ονομασίας Προέλευσης)
Τα συμφέροντα είναι τεράστια ... οι μετανάστες θεωρούνται αναλώσιμο είδος . Εμείς επίσης γίναμε αναλώσιμο είδος μετά την τελευταία επίθεση που δεχτήκαμε από τους σιωνιστές τοκογλύφους. Και η παράσταση συνεχίζεται γιατί υπάρχει ακόμα "ψωμί" για τους βρικόλακες.
Με προβοκάτσιες και συγκεκριμένες δράσεις ... δημιουργούνται δύο αντίπαλα στρατόπεδα στην μεγάλη παράσταση.
Από τη μία πλευρά ... «Αριστεροί» πράκτορες που καθοδηγούν τους μετανάστες να διαδηλώσουν για ιθαγένεια και δικαιώματα κι εμφανίζονται ως «ανθρωπιστές» κι «υπερασπιστές» των αδυνάτων.
Από την άλλη ... μαιμού «εθνικιστές» πράκτορες που μαχαιρώνουν μετανάστες άσκοπα κι άστοχα ώστε να έχουν εξασφαλισμένο ρόλο ύπαρξης οι «προστάτες» κι «υπερασπιστές» τους από την «αριστερά».
Η κάθε πλευρά εξασφαλίζει και κάνει απαραίτητη την ύπαρξη της άλλης. Στη μέση οι κακόμοιροι μετανάστες ... που χρησιμοποιούνται ως εργαλείο πίεσης όποτε κρίνεται απαραίτητο από τους επικυρίαρχους. Και κάπου εκεί και οι φορολογούμενοι πολίτες που εκτός από το να πληρώνουν τα εικονικά δάνεια των τοκογλύφων θα πρέπει να αναλάβουν και το κόστος φιλοξενίας των θυμάτων των τοκογλύφων από άλλες χώρες.
Πάντως χώρους υποδοχής μεταναστών στα Βόρεια Προάστια ,στην Πάρο και τη Μύκονο ... δεν θα δούμε ποτέ ...για ευνόητους λόγους.

Σίγμα