28/2/14

Χίλιοι δυο οι μασκαράδες ... αλλά η ατζέντα μία ... κι αδιαπραγμάτευτη!

Όπως έκαναν όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ με το κόμμα-ΜΚΟ των Οικολόγων ... έτσι κάνουν και τώρα με το Ποταμίσιο φορέα-έκπληξη . Εκτενή αφιερώματα και ατελείωτη θετική προβολή απ'όλο το τηλεοπτικό στερέωμα. Μέχρι και ο ΑΝΤ1 έσταζε μέλι για το αγόρι του Λαμπράκη. Ο ΑΝΤ1 ...που κάποτε ήταν εχθρικός προς το MEGA μέχρι που πήγε η Χούκλη από το Λαμπρακιστάν ... και τώρα ... ο σιωνισμός και τα δάνεια ... τους ένωσαν στο πόλεμο κατά των φορολογουμένων.....

Ήδη το έβαλαν το ρέμα και σε δημοσκοπήσεις όπως τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ που την έφαγε η νύχτα ...όπως και τους Οικολόγους. Στο τέλος ...θα τον βάλουν κι αυτόν ή κάποιον δικό του στην Ευρωβουλή, θα τσιμπήσουν και 5 εκατομμύρια .. γιατί ποτέ τους δεν χόρταίνουν να πίνουν το αίμα του υπόδουλου Έλληνα . Αυτού του άτυχου Έλληνα που θεωρείται απ' όλους αυτούς τους φωστήρες ... ρατσιστής, νεο-ναζί, αντισημίτης, ομοφοβικός , κιτς, τεμπέλης , θρησκόληπτος , λαικιστής , φοροφυγάς , γραφικός , καταστροφέας του περιβάλλοντος , αμόρφωτος , αντιευρωπαιστής και δεφθαρμένος!!! Όλα τα ελαττώματα τα έχουμε εμείς κι αυτοί οι "τέλειοι" γίνονται δισεκατομμυριούχοι .. με το "αυθεντικό" ταλέντο , τη σοφία , τη μεγαλοψυχία , την ανεκτικότητα , τον σοσιαλισμό και την ευρωπαϊκή κουλτούρα τους. 
Αυτοί οι "φωτεινοί" άνθρωποι ... που χρειάζονται 10 αστυνομικούς για να κυκλοφορήσουν πεζοί χωρίς να τους τουλουμιάσουν στο ξύλο οι χιλιάδες "θαυμαστές" τους. Ο πρωταγωνιστής ... που με το σπαθί του ...μας εκπολίτισε ... είναι υπέρ της Ευρώπης , του Ευρώ ... και αν του πρότειναν να κάνει δώρο ένα τσιμπούκι σ' εναν σιωνιστή τραπεζίτη ... τι λέτε να απαντούσε; (Και για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση... γράφοντας "τσιμπούκι"...εννοώ...την πίπα ...που όλοι γνωρίζουμε ... Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!) 
Εννοείται όπως όλοι οι δισεκτομμυριούχοι που αποφάσισαν να μας σώσουν (πχ Στέφανος Μάνος) ... με το καλημέρα ...απλώνουν το χέρι και θέλουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά. Ότι έχετε ευχαρίστηση ... Αυτοί θα βαλουν τη φάτσα τους και το λογότυπο ... αλλά το αίμα και τον ιδρώτα ... πάλι εμείς! Μην χάνετε χρόνο ... Ο Θεοδωράκης σας χρειάζεται ... για να σας σώσει από τους λαϊκιστές , τους εθνικιστές και τους ευρωσκεπτικιστές τους οποίους κατηγορηματικά θεωρεί εχθρούς ... όπως κι όλοι σιωνιστές τοκογλύφοι ! Χίλιοι δυο οι μασκαράδες ... αλλά η ατζέντα μία ... κι αδιαπραγμάτευτη!

Σίγμα