6/2/14

Τήν ὥρα τῆς κάλπης ὅλοι θά ψηφίσουν τό «νικητή» τῶν δημοσκοπήσεων

Φίλοι ρωτούν καμιά φορά: "Πότε θα σταματήσει αυτό; Αφού δεν πάει άλλο!" Κι όμως έχει κι άλλο. Γιατί είναι δύσκολο να φανταστούν το μίσος των κυβερνώντων αλλά και των ξένων αφεντικών τους για όλους εμάς.
 Όπως κάνουν οι εκτροφείς αγελάδων ... Μας άφησαν να μεγαλώσουμε χωρίς άγχος , μας οδήγησαν να χτίσουμε με αίμα και ιδρώτα τεράστιες υποδομές ... κι έρχονται τώρα να τα πάρουν όλα τσάμπα.
 Ότι πολυτιμότερο έχουμε θα περάσει στα χέρια τους ενώ εμείς θα πνιγόμαστε από τους φόρους που θα εξοφλούν εικονικά δάνεια και εικονικές προμήθειες. 
Οι τοκογλύφοι δεν λυπήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Αργεντινούς που τους οδήγησαν να ζουν μέσα στις λάσπες και να τρώνε σε σκουπιδότοπους κι ούτε φυσικά πρόκειται να λυπηθούν εμάς. 
Επαναλαμβάνω για όσους τους διέφυγε,
ότι με ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Προβόπουλου , ΟΛΕΣ οι συντάξεις μέχρι το 2020 θα πέσουν στο 50% των σημερινών και μέχρι το 2060 δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί η παραμικρή αύξηση λόγω της κατάστασης των Ασφαλιστικών Ταμείων. 
Άλλωστε όταν σε ένα κράτος με 30% ανεργία εκτελούνται με 10.500 ευρώ πρόστιμο όποιοι διανοηθούν να απασχολήσουν κάποιον χωρίς ένσημα , όταν ανεβάζουν τους συντελεστές φορολογίας με αποτέλεσμα να αποτρέπονται οι ξένοι επενδυτές και να φεύγουν ακόμα και οι ντόπιες επιχειρήσεις σε φορολογικούς παραδείσους και όταν ακυρώνουν τον ΑΦΜ ενός επιχειρηματία που χρωστάει φόρους για να μην μπορέσει ποτέ να τους ξεπληρώσει έχοντας ήδη νομοθετήσει τη δυνατότητα ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ακόμα και για χρέη 300 ευρώ ... τι μπορεί να περιμένει κανείς εκτός από λιμό και θάνατο; 
Με όλα αυτά κατά νου ... όποιος καταφέρνει να παραμείνει αισιόδοξος ...πρέπει να ελέγχεται και για χρήση τοξικών ουσιών. 
Παρά τη γενοκτονία που υφίστανται οι πολίτες ... να θυμίσω ότι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αιτία που τα ΜΜΕ και η δήθεν "αριστερά" κάλεσε τον κόσμο να διαδηλώσει ... ήταν η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Για όλα τα υπόλοιπα (τις 5.000 αυτοκτονίες κλπ) ... ο Τσίπρας είχε διαβεβαιώσει τα αφεντικά του ότι δεν θα βγει κανένας οπαδός του στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί.
Κάθε βδομάδα μία πλαστή δημοσκόπηση ανακηρύσσει τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα ...μέχρι να μπει στο κεφάλι όλων για τα καλά. Την ώρα της κάλπης ... θα είναι πολλοί που θα ψηφίσουν τον "νικητή" των δημοσκοπήσεων ώστε να μπορούν να ζητήσουν τις εξυπηρετήσεις και τα ρουσφέτια τους. 
Μην ξεχνάτε ότι εκεί έξω γυρίζουν ορδές χιλιάδων πρασινοφρουρών που κάνουν τις πάπιες μέχρι να έρθει η ώρα να στηρίξουν και πάλι τα αγαπημένα τους λαμόγια. Δεν μπορεί να εξαερώθηκαν ξαφνικά 900.000 άνθρωποι που έτρεξαν να εκλέξουν Πρόεδρο τον Γιωργάκη στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ το 2007...πληρώνοντας μάλιστα και εγγραφή μέλους.
Σίγμα