1/2/14

Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να νομιμοποιήσει όλους τους παράνομους μετανάστες


Ἡ ΝΔ καί τό ΠΑ-ΣΟΚ, ἀφοῦ ἄνοιξαν τόν ἀσκό τοῦ Αἰόλου, ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα ἀναφερόμενοι στίς ἀκραῖες, ὁμολογουμένως, θέσεις τοῦ ΣΥΡΙΖΑ. Ἔτσι γιά λαϊκή κατανάλωσι.... Ἐκλογές ἔχουμε σέ λίγους μῆνες....
Ἄς κοροϊδέψουμε λίγο τόν Ἑλληνικό λαό γιά νά ὑφαρπάξουμε καμμία ψῆφο ἀπό τούς Ἕλληνες πατριῶτες.
Διαβᾶστε γιά τήν κόντρα πού ἔχει ξεσπάσει μεταξύ τῆς Νου Δούλας καί τοῦ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέ ἀφορμή καί τό περιστατικό μέ τούς λαθρομετανάστες στό Φαρμακονῆσι:
Μινώταυρος

«Μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Φαρμακονήσι έχει ανοίξει πλέον η κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της εισόδου των παράνομων μεταναστών και την νομιμοποίησή τους....

Η Νέα Δημοκρατία με αφορμή και το χθεσινό περιστατικό έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, κ. Βαρβιτσιώτη επανέρχεται σήμερα και με νέα ανακοίνωσή καταφέρεται κατά των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του για το επίμαχο αυτό θέμα. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία "η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση – σύμφωνα και με το ψήφισμα της Νεολαίας του που “θυροκόλλησαν” κατά την εισβολή τους στο γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας- είναι “η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών που ζουν στη χώρα μας”.

Σημειώνει μάλιστα πως την ίδια θέση με κατάργηση της FRONTEX και ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη την υιοθετούν και τα περιθωριακά κόμματα που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. 

Μάλιστα, καλεί τον κ. Τσίπρα να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για το πόσους λαθρομετανάστες θα νομιμοποιήσει, πόσο θα επιβαρυνθεί η ανεργία στους έλληνες εργαζομένους, το κόστος για το σύστημα ασφάλισης, τις συνέπειες από την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην κοινωνική συνοχή και σε ποιές περιοχές θα τους διοχετεύσει.» (πηγή)