25/2/14

Βαλλιανᾶτος καί Δημητρᾶς ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος (26 φωτογραφίες)

Αφού ο πόρνος Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο υιός υπουργού της Χούντας Παναγιώτης Δημητράς, εργαζόμενοι στο HRW, που χρηματοδοτεί ο αιμοδιψής τοκογλύφος George Soros, κατήγγειλαν την Ελλάδα ακόμα και στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αποτέλεσμα να πληρώσουμε ως φορολογούμενοι και σχετικές αποζημιώσεις και δικαστικά έξοδα ... το Υπουργείο Εξωτερικών τους χάρισε και 30.000 ευρώ μέσω άγνωστης ΜΚΟ για να συνεχίσουν τις καταγγελίες! Ο Σιωνισμός φροντίζει τα παιδιά του ... με τα δικά μας λεφτά. 50.000 ευρώ από τον Soros ... 30.000 από τους φόρους μας ... αυτά που δημοσιεύθηκαν. Θα υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν γνωρίζουμε. 
Η ζωή είναι ωραία ... γιατί πάντα υπάρχουν λίγοι έξυπνοι και πολλοί ηλίθιοι...εμείς δηλαδή. Εμείς που κυριολεκτικά πεινάμε και κρυώνουμε, που δεν μπορούμε να πάμε στο χωριό μας λόγω βενζίνης και διοδίων, που αφαιρέσαμε από τα παιδιά μας ακόμα και τη δυνατότητα να μορφωθούν σωστά ... για να βλέπουμε τον Βαλλιανάτο να γλεντάει με τις τσέπες γεμάτες από το δικό μας αίμα.
Βαλλιανάτος κατά Ελλάδας ... Βαλλιανάτος & Δημητράς κατά Ελλάδας μέχρι και η σιωνίστρια Andrea Gilbert κατά της Ελλάδας! Όλοι εναντίον μας! ... Και η Ελλάδα για να τους ευχαριστήσει τους γεμίζει τις τσέπες άφθονο χρήμα ώστε να μην χρειαστεί να εκπορνεύονται ή να πουλάνε ναρκωτικά και να ασχολούνται με μηνύσεις κατά της χώρας.
Άραγε θα καταλάβουν κάποιοι τη διαφορά μεταξύ Ελλήνων πολιτικών και ελληνόφωνων πολιτικών; Θα καταλάβουμε ποτέ ότι από το 1821 μας κυβερνούν ανθέλληνες γενίτσαροι που μας ρουφάνε το αίμα ανελέητα για να τους αγαπάει το κτήνος του σιωνισμού και να τους κρατάει στην εξουσία και στο απυρόβλητο ;
Όλο το φαγοπότι των ΜΚΟ του ΥΠΕΞ αναλυτικά εδώ:
http://www.thepressproject.gr/article/56866
Για τα άλλα Υπουργεία ...δεν έχουμε ακόμα λίστες αλλά μπορείτε να φανταστείτε.
Το σύστημα θα σπρώξει τον Βαλλιανάτο όσο μπορεί. Μην ξεχνάτε ότι βρέθηκε ακόμα και ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ της Ελλάδας. Με κάθε τρόπο πρέπει να τον φορτώσουν στις πλάτες μας , να πληρώνεται από εμάς δηλαδή κι αυτός, όπως η Ρεπούση, ο Τατσόπουλος , ο Τρεμόπουλος κλπ ... ελληναράδες.
Και το απίστευτο είναι ότι ο Βαλλιανάτος που έβαλε το χρήμα πάνω από όλα ... κι έγινε πόρνος έναντι αμοιβής ... μας παραδίδει μαθήματα ηθικής και ιδεολογίας! Στην πραγματικότητα ο Βαλλιανάτος κάνει σήμερα ότι έκανε και παλιότερα. Με τη διαφορά ότι σήμερα από εμάς τρώει και πίνει και αλλού πάει και το δίνει.
(κλίκ γιά μεγέθυνσι)


Σίγμα