15/1/14

Τά σκουπίδια πού βαπτίσθηκαν ὁπλικά συστήματα


Σκουπίδι για σκουπίδι δεν έμεινε στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ που να μην το αγόρασαν ως δήθεν οπλικό σύστημα. Ότι σαβούρα υπήρχε ...την βάφτισαν "σύγχρονο όπλο" , την τιμολόγησαν 10 φορές την πραγματική της αξία, εισέπραξαν τις μίζες τους ... και μας άφησαν τα τοκογλυφικά χρέη για να τα πληρώσουν με αίμα άνεργοι οι συνταξιούχοι.

 Ο κατάλογος με τα σκουπίδια μεγαλώνει καθημερινά . Οι εικονικές αγορές όχι μόνο ζημίωσαν το Δημόσιο με τις υπογραφές των βουλευτών που παριστάνουν τους προστάτες της Δημοκρατίας αλλά έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και την άμυνα της χώρας. Μία βουλή γεμάτη Εφιάλτες και μαφιόζους ... δεν σέβεται τίποτα απολύτως... ούτε τα στοιχειώδη. 

Η Δικαιοσύνη επιμένει να εξευτελίζεται γλείφοντας όλα αυτά τα λαμόγια ... που οδήγησαν στην καταστροφή της οικονομίας και της κοινωνίας ... προσπαθώντας να διαλύσει το κοπάδι της Χρυσής Αυγής ... με την ελπίδα να επιστρέψει στο μαντρί της ΝΔ και των άλλων. Αποφασισμένοι καριερίστες δικαστικοί που καταστρατηγούν το σύνταγμα για να ενισχύσουν την πολιτική δύναμη των μαφιόζων της γαλαζοπράσινης συμμορίας.


Σίγμα