13/1/14

Η Δικαιοσύνη και οι δημοσιοκάφροι συνεχίζουν να μας παραπλανούν

Έχει πολύ ενδιαφέρον να παρατηρούμε πως το σύστημα "ξεφουσκώνει" οποιονδήποτε πολιτικό πόλο συγκέντρωσε ψήφους που προορίζονταν για άλλους. 
Φυλάκιση βουλευτών με γελοίες δικαιολογίες ενώ τα δισεκατομμύρια που έφαγαν τα γαλαζοπράσινα λαμόγια δεν απασχολούν σοβαρά τους μεγαλοδικαστές μας. 
Η έλλειψη των κλεμμένων αυτών χρημάτων όχι μόνο οδήγησε σε ανατροπή του πολιτεύματος, όπου πλέον ανοιχτά καθορίζεται η πολιτική μας από ξένα κέντρα αλλά απειλεί πλέον καθημερινά και την υγεία των πολιτών που αντιμετωπίζουν τριτοκοσμικές καταστάσεις στα νοσοκομεία. 
Η δικαιοσύνη έπαψε να παριστάνει την ουδέτερη πολιτικά κι ενώ φρόντισε να μας κυβερνούν για δεκαετίες κανονικοί μαφιόζοι με γραβάτες ... έρχεται να μας "σώσει" από τους ουρακοτάγκους της ΧΑ... 
Μία δικαιοσύνη εξαρτημένη από γελοίους πολιτικούς και μαφιόζους ... δεν μπορεί παρά να δείξει τον πραγματικό της εαυτό... κι ο πιο δύσπιστος πολίτης να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. 
Σημειώστε ότι ενώ το κράτος επιβάλλει βαριά πρόστιμα και θεωρεί άκυρες συναλλαγές που έχουν έστω και μία μικρή μουτζούρα ... οι συναλλαγές με τα εικονικά τιμολόγια και τα υπερκοστολογημένα μεταλλικά σκουπίδια που αγοράστηκαν για την άμυνα της χώρας ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμάει να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων μας που βρέθηκαν σε συγκεκριμένες τσέπες κατόπιν δεκάδων παράνομων πράξεων κι εγκληματικών ενεργειών......

Η συμμορία που μας κυβερνάει ΔΕΝ αναζητά τα δισεκατομμύρια των εικονικών συμβάσεων που βρίσκονται στα χέρια ξένων αλλά αρκείται στην επιστροφή μερικών εκατομμυρίων... που τσέπωσε η "τελευταία τρύπα του ζουρνά". 15 εκατομμύρια μίζας σε 30 Δισεκατομμύρια εξοπλιστικών ... δεν είναι παρά το μισό τοις χιλίοις (0,5 ‰) ...των χρημάτων που βούτηξαν οι ξένοι τραπεζίτες ... που βρίσκονται πίσω από τις βιομηχανίες όπλων. 
Η ύπαρξη και μόνο της παραμικρής παραποίησης και χειραγώγησης της συναλλαγής θα έπρεπε να ΑΚΥΡΩΝΕΙ ολόκληρη τη συναλλαγή και οι προμηθευτές θα έπρεπε , όχι μόνο να επιστρέψουν το ΣΥΝΟΛΟ της αξίας της σύμβασης αλλά να πληρώσουν και πρόστιμα για την εξαπάτηση και τη ληστεία του Ελληνικού Δημοσίου. 
Η Δικαιοσύνη και οι δημοσιοκάφροι συνεχίζουν να μας παραπλανούν με τους ψιλικατζήδες κι όχι με τους καρχαρίες που έφαγαν το καταπέτασμα. 
Ότι ισχύει για εμάς ...ΔΕΝ ισχύει για τους εμπόρους όπλων, τις τράπεζες για τις οποίες δουλεύουν στην ουσία, αλλά και για τους πολιτικούς που είναι επίσης γιουσουφάκια των τοκογλύφων.

Σίγμα