29/1/14

Όποιος αντιδρά στις πολιτικές εξουθένωσης θα χαρακτηρίζεται χρυσαυγίτης…; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει νά προκαλῇ ὁ «ἀδιάβαστος» καί μετά ἀναρωτιοῦνται πῶς ἔφθασε ἡ Χρυσῆ Αὐγή νά ἐκπροσωπῇ ἕνα τόσο μεγάλο ποσοστό τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος. 
Ὅλα εἶναι στημένα. Ἡ Χρυσῆ Αὐγή δημιουργήθηκε ἀπό τούς ἴδιους γιά νά ἀπορροφᾶ τήν κατευθυνόμενη ὀργή τοῦ κόσμου, ἀλλοιῶς ὅλα οἱ ἐθνικοί μειοδότες θά εἶχαν κρεμαστεῖ στήν πλατεία Συντάγματος.
Μέρος τοῦ διεφθαρμένου πολιτικοῦ συστήματος καί οἱ «φουσκωτοί» τοῦ Μιχαλολιάκου.

Μινώταυρος

Όποιος δεν συμφωνεί με αυτό που επιβάλλει το κράτος φαίνεται ότι θα ονομάζεται «χρυσαυγίτης», ακριβώς όπως σε άλλες εποχές «έπεφτε» η ταμπέλα του «κομμουνιστή» σε όποιον διαφωνούσε με το σύστημα, άσχετα αν ήταν ή όχι.
Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από την φράση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε αγρότη στην Αιτωλοακαρανία, που του επιτέθηκε φραστικά.
Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον υπουργό, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου.
Ο εν λόγω αγρότης, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης του ζήτησε να αλλάξει ύφος λέγοντάς του: «Αυτά είναι χρυσαυγίτικα, πρόσεξέ το λίγο».
Μετά από αυτή την φράση του υπουργού, οι αγρότες ξεσηκώθηκαν δικαιολογημένα φωνάζοντας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε από το σημείο, αποδοκιμαζόμενος σφοδρά!
Μάλιστα ανάμεσα στις φωνές ακούγεται: «Εγώ χρυσαυγίτης που τον πατέρα μου ο Παπαδόπουλος τον είχε φυλακή;».
Σε λίγο δηλαδή θα συλλαμβάνουν όλο τον κόσμο που θα διαμαρτύρεται με την δικαιολογία ότι ανήκει σε «εγκληματική οργάνωση»; Ήδη όποιος μιλάει ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και υπέρ του Ελληνισμού λαμβάνει ταμπέλα «εθνικιστή» από «μεγάλους προοδευτικούς». Το ίδιο θα γίνει ενάντια σε κάθε είδους αντίδραση; Οι αντιφρονούντες θα αποκαλούνται «νεοναζί»;
Ντροπή και πάλι ντροπή…

πηγή