20/1/14

Η «πατριωτική» Χρυσή Αυγή και οι λαθρολάγνοι του ΣΥΡΙΖΑ (επεισόδια 2011)

ΑΘΗΝΑ 20 – 1 -2014


Άλλο ένα καθαρά πατριωτικό χρέος το αφήνει, όπως και αυτό στις Σκουριές, η κατά τα άλλα «πατριωτική» Χρυσή Αυγή, στους λακέδες του Σύριζα.

Σήμερα, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 ξεκινά η δίκη των πραιτοριανών (μπάτσοι των ΜΑΤ) για τα επεισόδια που συγκλόνισαν τον Ελληνικό λαό το καλοκαίρι του 2011 στην πλατεία Συντάγματος, εκείνη την μέρα κατέληξαν στο νοσοκομείο 500 Έλληνες τραυματίες με ελαφρές ή βαριές κακώσεις και μερικοί με μόνιμες αναπηρίες, επίσης φήμες, που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν, μιλούσαν και για δύο νεκρούς.

Προφανώς η Χρυσή Αυγή θεώρησε πως το πατριωτικό της καθήκον ήταν να σταθεί με το μέρος των κατοχικών στρατιωτών των ΜΑΤ, και όχι με τον λαό που πατριωτικά αντιστάθηκε, όπως νόμιζε, στην κατοχή.

Το καθαρά πατριωτικό καθήκον απέναντι στα όργανα της κατοχής το αναλαμβάνει, ο αποδεδειγμένα εκ των πραγμάτων εχθρός της πατρίδας, ο Σύριζα (!!!). Συνήγοροι πολιτικής αγωγής είναι η λαθρολάγνα βουλευτής του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο επίσης λαθρολάγνος συριζαίος Δημήτρης Παπαστεργίου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, οι patriwtes της χρυσής αυγής πήραν σαφή θέση δίπλα στους κατοχικούς στρατιώτες των ΜΑΤ, που χτύπησαν και επιτέθηκαν με απαγορευμένα χημικά τον Ελληνικό Λαό (προφανώς πατριωτικά τους σακάτεψαν) και οι άλλοι patriwtes οι λαθρολάγνοι του Σύριζα πήραν θέση δίπλα στον Λαό που χτυπήθηκε…

Έτσι οι συριζαίοι θα πάρουν τις απαραίτητες «πατριωτικές περγαμηνές» για τις εκλογές που πλησιάζουν…

Οι patriwtes της Χρυσής Αυγής θα πάρουν τις απαραίτητες «πατριωτικές περγαμηνές» για τις εκλογές που πλησιάζουν, αφού στάθηκαν απέναντι στο ανθελληνικό Σύριζα και δίπλα στα «παιδιά» που μας προστατεύουν από τους κακούς και κλέφτες λαθρομετανάστες (!!!).

Και οι μπάτσοι της κατοχής… Αυτοί που είναι κοντά στην αποστράτευση θα καταδικαστούν με την βαριά ποινή της επίπληξης (θα συνταξιοδοτηθούν πρόωρα χωρίς να χάσουν την προαγωγή τους) και οι υπόλοιποι θα αθωωθούν από την αντιλαϊκη δικαιοσύνη που πολέμησαν σθεναρά οι patriwtes του Σύριζα… Όπως ακριβώς συνέβη και με την υπόθεση «ζαρντινιέρα».

Ας βγάλουμε λοιπόν τα συμπεράσματά μας…


Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής
Κινήματος 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ