4/9/13

ΙΡΑΚ: Αὐτά πού δέν θά δείξῃ ποτέ ὁ Σταῦρος Θεοδωράκης & CIA

Παλέτες με ράβδους Χρυσού του Ιρακινού Δημοσίου…φορτώθηκαν σε ένα φορτηγό της κακιάς ώρας για καμουφλάζ και κατέληξαν φυσικά στις αποθήκες των σιωνιστών δολοφόνων που δίνουν και τις εντολές στους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ. Ο χρυσός πήγε στα χέρια των επικυρίαρχων… Οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ στερούνται κάθε ίχνους ηθικής κι έχοντας κάψει και πυροβολήσει μωρά παιδιά … δεν θεωρούν και τίποτα σπουδαίο να βιάσουν και τις μάνες των ορφανών. 

Αυτοί είναι οι πόλεμοι που συνυπογράφουν οι ηγέτες “μας” … κι αυτούς τους πολέμους στηρίζουν με νύχια και με δόντια οι γενίτσαροι της δημοσιογραφίας. Είναι μία μεγάλη μπίζνα… και οι εθισμένοι στο εύκολο χρήμα … δεν θα διστάσουν να παρουσιάσουν τους δολοφόνους ως απελευθερωτές και την γενοκτονία ως εκδημοκρατισμό . Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα γεράκια τύπου Soros …ελέγχουν οικονομικά όλες τις οργανώσεις-βιτρίνες που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα…διότι μόνον έτσι μπορούν να δολοφονούν εκατομμύρια κόσμου χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ και χωρίς να αποζημιώσουν ποτέ και κανένα από τα εκατομμύρια θύματά τους. Τα ίδια κτήνη κλέβουν από την 3η γενιά Γερμανών αποζημιώσεις για το Ολοκαύτωμα του Χίτλερ … που οι ίδιοι χρηματοδότησαν και προκάλεσαν. 
Όταν το Συμβούλιο “Ασφαλείας” του ΟΗΕ που ε’ιναι χτισμένος σε οικόπεδο των Rockefeller μπορεί να αποφασίζει τον θάνατο 576000 παιδιών στο ΙΡΑΚ … και να μην πηγαίνει κανένας φυλακή … ενώ οι ίδιοι ηγέτες μπορούν να συλλάβουν εσένα για χρέη 1000 ευρώ …ή γιατί αμφισβήτησες το Ολοκαύτωμα… μπορείς να καταλάβεις ΠΟΙΟΣ κάνει κουμάντο στον πλανήτη. Διότι και τα δύο θέματα σχετίζονται με τους σιωνιστές τοκογλύφους … αλλά μην το σκεφτείς ! Τα τσιράκια των τοκογλύφων στην κυβέρνηση ετοιμάζουν και την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ…καθώς πληθαίνουν οι νόμοι που περιορίζουν την “ελευθερία” του λόγου.
ΙΡΑΚ2


ΙΡΑΚ3


ΙΡΑΚ4

ΙΡΑΚ5

ΙΡΑΚ6

ΙΡΑΚ7

ΙΡΑΚ8

ΙΡΑΚ9

ΙΡΑΚ10

ΙΡΑΚ11