27/9/13

Βόμβα Χατζηγάκη: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Καραμανλή και Τσίπρα»

sotiris-xatzigakis

Πρόταση βόμβα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ALPHA 98,9 κατέθεσε πριν από λίγο ο Σωτήρης Χατζηγάκης. 
«Τα σταγονίδια για τα οποία εγώ διαγράφηκα έχουν γίνει σήμερα πλημμυρίδα και έχουν κατακτήσει όλα τα επίπεδα της πολιτικής μας ζωής» είπε για να συμπληρώσει κοφτά:
«Σήμερα ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια Κυβέρνηση σοβαρή, Εθνικής Συνεννόησης με άλλο πρωθυπουργό, στον οποίο θα συγκλίνουν όλα τα πράγματα και οι καταστάσεις. Να τον εμπιστεύεται ο κόσμος».
Ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε στη συνέχεια:
«Έχω ξεκάθαρη άποψη και αυτή είναι ότι αυτός που θα μπορούσε να κάνει αυτό το βήμα, να ενώσει την κεντροδεξιά ή την κεντροαριστερά, με κάποια μετριοπαθή εικόνα. Στην μεν πρώτη περίπτωση είναι ο Καραμανλής, στη δε δεύτερη ο Τσίπρας. Ωστόσο πιστεύω ότι ο δεύτερος δεν μπορεί να κάνει αυτό το βήμα, παρά το ότι δείχνει να έχει τη διάθεση, μιας και υπάρχουν διάφορες τάσεις μέσα στο κόμμα. Εν πάση περιπτώσει χρειάζεται οπωσδήποτε Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, καθώς τα σταγονίδια αυτά με την ανοχή και την πολιτική τους δημιούργησαν ουσιαστικά τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται ούτε με νομικά, ούτε με Συνταγματικά μέτρα. Χρειάζεται ενημέρωση του κόσμου, κάποιος να του εξηγήσει του κόσμου. Ποιοι θα τα κάνουν αυτά; Οι σημερινοί;… Δε νομίζω…»….
paraskhnio.gr