27/9/13

Κρατῆστε τό ὄνομα Κωνσταντίνου (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)

« – Πυρπόληση της MARFIN…3 νεκροί … Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)* Μουσουλμάνοι καίνε την Αθήνα… Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)
-  Πράκτορες, δήθεν ακτιβιστές στήνουν παράσταση κατά του ΙΡΑΝ. Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ(κωνσταντίνου)
- Έκτροπα σε τελετή μνήμης στα Γιαννιτσά . Καθοδηγεί το ΚΕΕΡΦΑ (Κωνσταντίνου) …….

-  Επεισόδιο με Χρυσαυγίτες στο Κερατσίνι .Ο νεκρός …μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου)
- 300 Λαθρομετανάστες μεταφέρονται περιέργως ,καταλαμβάνουν το κτίριο της Υπατίας και απαιτούν άδεια παραμονής κάνοντας απεργία πείνας .Καθοδηγεί η ΚΕΕΡΦΑ ( Κωνσταντίνου)
- Επεισόδια με Αστυνομικό της ασφάλειας που βγάζει όπλο για να αμυνθεί. Καθοδηγεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ(Κωνσταντίνου)
-  Πορεία κατά της Χρυσής Αυγής με καλά οργανωμένους κι εξοπλισμένους λαθρομετανάστες .Καθοδηγεί η SOS Ρατσισμός (Κωνσταντίνου)


Δεν πιστεύω να βλέπετε κάποιον κοινό παρονομαστή σ’αυτό το γαιτανάκι επικίνδυνων προκλητικών διαδηλώσεων και θανάτου; ——–
Κι αυτό που είναι ακόμα πιο τραγικό είναι αυτό το πολύ καλα οργανωμένο σύστημα άσκησης βίας ή πρόκλησης βίας από την αντίπαλη πλευρά… ελέγχει μεγάλο κομμάτι του συνδικαλισμού της παιδείας. Με λίγα λόγια …την ίδια στιγμή που όλοι κοιτάνε τι παπαριά θα ξεράσει η Ρεπούση … ο Soros ήδη διδάσκει τα ελληνόπουλα τις “αξίες” τις Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης.

Γι’ αυτό και είδατε τόσο μεγάλες κι οργανωμένες κινητοποιήσεις ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ (με πρόσχημα τον θάνατο του Αλέξη).
Γι’ αυτό και βλέπετε σήμερα ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΔΝΤ τόσο μεγάλες κι οργανωμένες κινητοποιήσεις (με πρόσχημα τον θάνατο του Φύσσα) λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές στην Αθήνα όπου ο φίλος του Soros Καμίνης …βλέπει ότι τα ποσοστά του δεν αρκούν για να διοικήσει με αυτοδυναμία και σαν τσιφλικάς τον Δήμο της Αθήνας. Τα συμφέροντα που θέλουν τον Καμίνη …είναι τα ίδια συμφέροντα που δεν δίστασαν να προκαλέσουν 100.000 νεκρούς στη Συρία κατά την προσπάθειά τους να ρίξουν τον Άσαντ.
Ένας Αλέξης, ένας Παύλος, 2-3 αστυνομικοί ,2-3 αξιωματικοί στα Ίμια… για τους βρικόλακες της τοκογλυφίας …είναι ασήμαντες παράπλευρες απώλειες που όμως στα χέρια τους γίνονται ισχυρά εργαλεία προπαγάνδας με απώτερο σκοπό τη ληστεία μας. Οι 3 νεκροί στα Ίμια ήταν το πρόσχημα των γενίτσαρων στα Υπουργεία (πολιτικών και στρατιωτικών για εικονικούς εξοπλισμούς ύψους 10 Τρισεκατομμυρίων δραχμών)
Τα συμφέροντα των αφεντικών μας στην περιοχή έχουν αλλάξει. Τα αφεντικά μας … έχουν σταματήσει να επιδοτουν τον εθνικισμό ως αντίδοτο στη παλιότερη σοβιετική επιρροή στην Ελλάδα και πλέον επιδοτούν ανοιχτά τον διεθνισμό …ώστε να μην μας παραξενεύει όταν θα ακούμε τα ξένα ονόματα των σιωνιστών που θα αγοράζουν με πενταροδεκάρες τη Δημοσία Περιουσία. Η διεθνής μαφία της τοκογλυφίας και οι πολυεθνικές … μισούν τον πατριωτισμό. Δεν είναι καλός για τις μπίζνες τους.
Επιπλέον … τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων που ξεσπιτώνουν οι μισθοφόροι του Ισραήλ και των Σιωνιστών … θα περάσουν από τα μέρη μας … κι εμείς πρέπει να αναλάβουμε το κόστος φιλοξενίας τους κι όχι αυτοί που τους βομβάρδισαν και τους ξεσπίτωσαν.
Κι αυτή την πτυχή της λαθρομετανάστευσης δεν την ανέδειξε ποτέ η Χρυσή Αυγή… η οποία για να γίνει σκόπιμα αντιπαθητική … εστίαζε τη βία της στα θύματα του Σιωνισμού κι όχι στους θύτες . Δηλαδή για τα προβλήματα της Ελλάδας …ενοχοποιούσε τους λαθρομετανάστες κι όχι αυτούς που τους καθιστούσαν λαθρομετανάστες εισβάλλοντας , βομβαρδίζοντας και ληστεύοντας τις χώρες τους.

Εσείς κρατήστε το όνομα του κ. Κωνσταντίνου ο οποίος ήδη είχε εκλεγεί στον Δήμο της Αθήνας και όπως έγινε με άλλους φίλους του Soros … το σύστημα θα καταφέρει να τον εκλέξει βουλευτή και να παίρνει κι αυτός ένα δεκαχίλιαρο κάθε μήνα όπως η Ρεπούση.»