23/9/13

Σχετικά με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα...Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα


Αναφορικά με την ουσία του ζητήματος της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να δηλώσουμε, πλέον των αυτονοήτων για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο, κοινής λογικής.


Αυτό που δεν μπορούμε να καταδικάσουμε, βεβαίως, είναι η βία «από όπου και αν προέρχεται», καθώς αυτή την έκφραση χρησιμοποιούν όλοι όσοι συναινούν στην βία της «συντεταγμένης Πολιτείας» κατά των Πολιτών. Όλοι αυτοί οι άεργοι και κατ’ επάγγελμα πολιτικοί και τα (απο-) κόμματά τους που άγουν και φέρουν συνειδήσεις, που δημαγωγούν και χειραγωγούν τον λαό και προάγουν αυτά που κάθε φορά τους επιτάσσει η άνωθεν εντολή, αλλά ποτέ η δήθεν ιδεολογία τους. Ιδεολογία που τελικά έχει καταντήσει ένα απλό πρόσχημα για τα αντιλαϊκά και αντεθνικά αίσχη τους, για τον εκμαυλισμό του Πολίτη, αλλά και της ίδιας της σκέψης του!

Αλλά, ΟΧΙ, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε την βία του λαού ενάντια στους δυνάστες του, ενάντια στις δυνάμεις κατοχής, ενάντια στο καθεστώς που έχει επιβληθεί και δεν αφήνει ούτε ίχνος δυνατότητας στον Πολίτη να αντιδράσει, να σκεφτεί, να επιλέξει. Μέχρι και η σκέψη μας πλέον είναι εντελώς καθοδηγούμενη. Έχει φροντίσει το καθεστώς να ελέγξει όχι μόνο τα ΜΜΕ, αλλά και μεγάλο μέρος του διαδικτύου και να επιβάλει τους δικούς του όρους και την δική του προπαγάνδα. 

Ίσως τελικά οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τον όρο «βία». Ποιος ορίζει ότι η διαμαρτυρία συνιστά βία ενώ ο εξευτελισμός της υπόστασης του Έλληνα δεν συνιστά βία;

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα στην εργασία και να σε παροπλίζουν από τα 18. 

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή μισθό επειδή το καθεστώς σιγοντάρει το δουλεμπόριο και εισάγει λαθραία αλλοδαπά φθηνά εργατικά χέρια.

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα να υποστηρίξεις αξιοπρεπώς την οικογένειά σου, επειδή το κόστος διαβίωσης είναι τριπλάσιο από τον μισθό σου!

– Βία είναι να στερούν από το παιδί σου το δικαίωμα στην εκπαίδευση, είτε γιατί στον παιδικό σταθμό έκλεισαν οι θέσεις από παιδιά αλλοδαπών που δεν πληρώνουν φόρους, είτε γιατί δεν έχεις καθόλου χρήματα να στηρίξεις τις σπουδές του στην Σχολή που πέρασε, ειδικά εάν είναι και σε άλλη πόλη.

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα στην οικογένεια γιατί πλέον τα παιδιά θεωρούνται τεκμήριο, την ίδια ώρα που οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες επιδοτούνται για κάθε παιδί που γεννιέται στην χώρα σου!

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα στην ασφάλεια των παιδιών σου επειδή τα ναρκωτικά πλέον διακινούνται έξω από τα σχολεία με την ανοχή, και όχι μόνο, κάποιων «μπάτσων».

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα στην υγεία μιας και πλέον υποχρεούσαι να πληρώσεις «νταβατζιλίκι» για να μπεις στο νοσοκομείο, την κατασκευή του οποίου έχεις πληρώσει τριπλάσια από ό,τι έχει κοστίσει, ενώ ο αλλοδαπός μπαίνει δωρεάν!

– Βία είναι να σου στερούν το πανανθρώπινο δικαίωμα στα δημόσια αγαθά όπως είναι η ενέργεια και η ύδρευση, την στιγμή που και τα δύο υπάρχουν σε πλήρη αφθονία και δη στην Πατρίδα μας!

– Βία είναι να σου στερούν το αποκλειστικό δικαίωμα επί της κληρονομιάς της Πατρίδας σου και να εκχωρούν την γη των απογόνων σου, την οποία οι πρόγονοί σου απελευθέρωσαν με θυσίες αίματος και αυτό να το βαφτίζουν ανάπτυξη!

– Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα στην στέγη και στις αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης με το να επιτρέπουν ξεδιάντροπα στις τράπεζες να σου κατάσχουν το σπίτι επειδή πλήρωσες μόνο δύο φορές το δάνειο που είχες πάρει!

– Βία είναι να ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, να σε ωθούν στην απελπισία και να μην σταματούν έως ότου σε οδηγήσουν στην αυτοκτονία!

Τόσα χρόνια γινόμασταν μάρτυρες μίας δήθεν παραπολιτικής αστάθειας και μίας τρομοκρατημένης κοινωνίας στο έλεος των δήθεν αντικρατιστών που κάθε τόσο εμφανίζονταν με χτυπήματα σε πολιτικούς ή οικονομικούς στόχους. Αλλά, πλέον περάσαμε από τις εποχές των δήθεν τρομοκρατικών ομάδων με τα δήθεν ιδεολογικά χτυπήματα, σε άλλου είδους αποσταθεροποιήσεις και διατάραξης της έννομης τάξης. Το σύστημα εφηύρε πλέον νέα δύναμη, πολύ πιο χρήσιμη και αποτελεσματική για να μπορέσει να μαζέψει όλα τα «επικίνδυνα» για το σύστημα στοιχεία. Για να τα βάλει στο μαντρί με φωτογραφία και στοιχεία.

Και πάντα το σκηνικό είναι τόσο πανομοιότυπο που πλέον έχει καταντήσει γελοίο. Δήθεν πορείες και συγκεντρώσεις με τα ίδια συνεχώς πρόσωπα, με τον ίδιο ρουχισμό, με την ίδια τακτική. Δολιοφθορές, λεηλασίες, εμπρησμοί, φθορά δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων και οχημάτων, για να δημιουργηθεί απέχθεια από τους υπολοίπους. Και από την άλλη πλευρά ανελέητο ξύλο και χημικά και αν σταθούν «τυχεροί» θα υπάρξει και απώλεια ανθρώπινης ζωής! Και φυσικά δεν έχει καμμία σημασία τίνος η ζωή θα είναι… Αρκεί να χυθεί ΑΙΜΑ! Γιατί το ΑΙΜΑ είναι το ζητούμενο! Γιατί μόνο με το αίμα θα επιτύχουν καλύτερα τον σκοπό τους! 

Τελικά, το αίμα όσων τραυματίζονται ή δολοφονούνται από το Κράτος, το παρακράτος ή τους δήθεν πολεμίους του, βάφει τα χέρια αυτών που υποστηρίζουν τους δήθεν εναντιωμένους και δήθεν ηγέτες και αρχηγούς που ξεφυτρώνουν δήθεν από τα σπλάχνα του λαού και έχουν έτοιμους όλους τους μηχανισμούς για την σωτηρία της χώρας… Γιατί τη σήμερον κύριοι, δεν νοείται ελαφρυντικό ή άφεση αμαρτιών. Δεν μπορείτε να αποποιηθείτε των ευθυνών σας! Αν σας έχει κοροϊδέψει μία φορά το ΠΑΣΟΚ, μία φορά η ΝΔ, μία φορά ο ΛΑΟΣ, μία φορά το ΚΚΕ, μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, μία φορά η ΧΑ, τότε πρέπει να σας αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου! Πόσες φορές θα σας συγχωρεθούν λάθη; Ή μήπως τελικά δεν πρόκειται για λάθη αλλά για εσκεμμένες επιλογές και εκ του πονηρού μεθοδεύσεις.

Άλλωστε γιατί ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ή ΧΑ ο πρώην πασόκος; Μα φυσικά για τον ίδιο λόγο που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ… Για έναν διορισμό! Για να πληρώνεται χωρίς να εργάζεται και να έχει παροχές που για τους υπολοίπους Έλληνες είναι αδιανόητες!

Και ο κίνδυνος του υφέρποντος εμφυλίου καλά κρατεί, όσο δουλεύει καλά το σύστημα τους και πολώνει τον λαό ανεβάζοντας διαρκώς τα ποσοστά των δύο άκρων, ώστε να βγει και πάλι κερδισμένο το μνημονιακό τόξο και να συνεχίσει ακάθεκτο το έργο του!

Και όσο υπάρχουν υποχείρια των δήθεν αρχηγών και ηγετών υποψηφίων σωτήρων, που με ένα απλό τηλεφώνημα πηγαίνουν στην σφαγή για ένα χαρτζιλίκι ή για μία υπόσχεση ή έστω για να νοιώσουν ότι υπάρχουν, τόσο κάποιοι θα καταλήγουν στο χώμα και κάποιοι στην φυλακή…

Ίσως λοιπόν να έπρεπε να λέμε από εδώ και πέρα, όχι ότι χρυσαυγίτης επιτέθηκε σε αριστερό ή το αντίστροφο, αλλά ότι ο ραγιαδισμός ορισμένων Ελλήνων σκοτώνει τα όνειρα των υπολοίπων!

Για μια δήθεν ιδεολογία!

Αν είχατε διαβάσει το Σύνταγμα κύριοι της πολιτικής παράγκας, το οποίο έχετε καταπατήσει και βιάσει στο σύνολό του και στο οποίο έχετε ορκιστεί, θα ξέρατε ότι κάπου σας φωτογραφίζει και λέει ρητά ότι ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να το υπερασπιστούμε με ΚΑΘΕ μέσο! Και, ΝΑΙ, η βία των αγανακτισμένων είναι το «κάθε μέσο»!

Το Σύνταγμα υπάρχει για να διαφυλάττει τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ από την αντεθνική ασυδοσία και τον πρακτορικό ρόλο των εκάστοτε δήθεν εκπροσώπων του! 
Όλοι εσείς που δήθεν μας εκπροσωπείτε σήμερα, είστε ΕΧΘΡΟΙ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! 
ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ


Λ. Κηφισού 118, 121 32 Περιστέρι
Τηλ.: 210 28 53 233, Fax: 210 28 53 234
www.kinima3apriliou-emeistwra.gr 
e-mail: info@3apriliou.gr
Facebook:https://www.facebook.com/groups/Kinima3ApriliouEmeisTwra