19/8/13

Σοκαριστικό σημείωμα του πατέρα που πυροβόλησε την κόρη του: «Θα τη σκοτώσω για να σε εκδικηθώ που με άφησες»Τραγικές απαντήσεις παίρνουν τα ερωτήματα που είχαν δημιουργηθεί όταν ένας 47χρονος επιχειρηματίας στο Αργος πυροβόλησε την κόρη του και στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Οπως αποκαλύπτει το σοκαριστικό σημείωμα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του, όλα έγιναν για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του. 

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα». Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων το τραγικό σημείωμα, σύμφωνα με tovima.gr. Στις 12 Αυγούστου ο επιχειρηματίας, αφού έφαγε με την κόρη του σε ένα εστιατόριο, την πυροβόλησε στο κέντρο του Αργους και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Στο σημείωμα αναφέρεται με υβριστικές εκφράσεις στην εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ την κατηγορεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με κοινό τους φίλο. Ολα αυτά φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του και αποφάσισε να σκοτώσει την 17χρονη κόρη του ζευγαριού για εκδίκηση.

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μακροσκελές σημείωμά του. 


Το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.dete.gr