11/5/13

Πῆραν πίσω τό ν/σ περί «ἀντιρατσισμοῦ» καί «ἀλλοιώσεως ἱστορικῶν γεγονότων»


Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν “αντιρατσιστικού” και κατά της “αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων” νομοσχεδίου, είχαμε πριν από λίγο με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.
Όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για “επανεξέταση” τη στιγμή που όλα τα …”ελληνικά” ΜΜΕ επικροτούσαν την “αντιρατσιστική” πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτη, παρ’ ότι το νομοσχέδιο είναι ανεφάρμοστο ουσιαστικά, και οδηγούσε σ επικίνδυνες ατραπούς.
Το ίδιο το Μαξίμου (οι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, και ο Γενικός Γραματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος) έγιναν δέκτες σφοδρών αντιδράσεων από την Εκκλησία μέχρι και τα πολιτικά κόμματα, και κατόπιν προσεκτικής ανάλυσης εισηγήθηκαν την άμεση ανάκλησή του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι εντοπίστικαν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κοινωνικό και πολιτικό χάος, από την εφαρμογή των διατάξεων του νομοσχεδίου όταν π.χ οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα μπορούν να μηνύσουν την Εκκλησία ή θα μπορούσαν να μηνυθούν Έλληνες αξιωματικοί που τραγουδάνε εμβατήρια! Και ασφαλώς βέβαια το ΚΚΕ(!) όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς (στιλ Ρεπούση, Τατσόπουλου) θα ετίθετο αυτόματα εκτός νόμου!(πηγή)