7/5/13

Ἐνδιαφέρονται οἱ γερμανοί γιά τόν «ρατσισμό» στήν Ἑλλάδα;


Δέν ἐνδιαφέρει τίς γερμανικές κυβερνήσεις καί τά ΜΜΕ πού τίς στηρίζουν ἡ στάσις τῶν Ἑλλήνων ἀπέναντι στούς λαθρομετανάστες. Ἀνησυχοῦν, βεβαίως, διότι ὁ ἑπόμενος σταθμός τῶν λαθροεισαγωμένων εἶναι ἡ Γερμανία!
Ὅμως, οὐδέν κακόν ἀμιγές καλοῦ. Ἡ ἀνεξέλεγκτη εἰσαγωγή δούλων κάποια στιγμή θά γίνῃ μπούμερανγκ στίς μύχιες ἐπιδιώξεις τους.
Ἡ τάσις φυγῆς τῶν ἀφροασιατῶν, κυρίως, δημιουργεῖται ἀπό τήν τραγική οἰκονομική κατάστασι πού ἐπικρατεῖ στήν Ἑλλάδα. Αὐτοί πού τούς κουβαλοῦν ἐδῶ, ἄλλα τούς τάζουν.
«Φυγή από την ξενοφοβία» είναι ο τίτλος του άρθρου στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού, που αναφέρεται στις αυξανόμενες ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών στην Ελλάδα αλλά και στις προσπάθειες των τελευταίων να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
«Κατά την παράνομη είσοδό τους στην Ελλάδα πολλοί μετανάστες κατέστρεψαν τα χαρτιά τους, τώρα όμως σχηματίζουν ουρές στις πρεσβείες τους, απλά για να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Η Ευρώπη δεν τους προσφέρει καμία προοπτική και στην Αθήνα έρχονται αντιμέτωποι με το μίσος των ακροδεξιών», γράφει ο συντάκτης.

Μετανάστης από το Πακιστάν δηλώνει ότι φοβάται να κυκλοφορήσει το βράδυ, γιατί τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε μετανάστες και τους χτυπούν. Τις επιθέσεις επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Δανιήλ Εσδράς, ο οποίος επισημαίνει ότι πολλοί μετανάστες θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους λόγω της ανεργίας και της ανασφάλειας.
Ο δημοσιογράφος σχολιάζει ότι η υψηλή ανεργία σε συνδυασμό με τις περικοπές κοινωνικών παροχών έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κοινωνική κατάσταση και συμπληρώνει: «Η αστυνομία και οι δημόσιες υπηρεσίες επιβαρύνονται πολύ από το πρόβλημα των μεταναστών και οι εξτρεμιστές κερδίζουν. Η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7% και 21 έδρες κατάφερε να εισέλθει στο κοινοβούλιο. Τα περί δικαίου και τάξης συνθήματα του ακροδεξιού κόμματος γίνονται αποδεκτά από πολλούς Έλληνες». (πηγή)