11/5/13

Ξαφνικά στό Καστελλόριζο ὁ Α/ΓΕΕΘΑ μέ τόν Α/ΓΕΣΑπο χθές το πρωί έχουμε ” επίσκεψη” του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου  Αθανασίου  Τσέλιου στην εσχατιά της Ελλάδος !
 Στρατιωτικές Μονάδες στην περιοχή της Ρόδου αλλά και ”επίσκεψη” με Ελικόπτερο στα φυλάκια της Μεγίστης και της Στρογγύλης απο τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ σήμερα το πρωί …”Επίσκεψη” που συνεχίζεται και αυτήν την ώρα ….
 
Δεν υπάρχει τίποτε το επίσημο  ακόμη για την ΄΄Επίσκεψη ΄΄των Αρχηγών ούτε αν σχετίζεται με σχεδιασμό της  περιφρόυρησης των κοιτασμάτων μετά την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου κ.Φωτίου στο Πεντάγωνο  που ζήτησε την συνδρομή της Ελλάδος για αντιμετώπιση των Τουρκικών απειλών !
 
Τώρα ίσως να συνδυαστεί με τις Πασχαλινές ευχές στο προσωπικό αλλά …Αεροσκάφη και Ελικόπτερα στο Καστελόριζο μόνο για ευχές ,περίεργο ακούγεται !
Πρίν απο λίγο η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ  
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕ 95 ΑΔΤΕ
 
Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, επισκέφθηκε Μονάδες στην Περιοχή Ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ στις νήσους Ρόδο, Μεγίστη, Στρογγύλη και Ρω.(πηγή)

Νά τό συνδυάσουμε καί μέ αὐτό; Πολεμικό συμβούλιο τοῦ ΝΑΤΟ στήν Ἀθήνα
Μήπως κάτι συμβαίνει;