16/5/13

Ἔξωσις στό ΠΑΣΟΚ!Σε διάστημα τριών μηνών το ΠΑΣΟΚ θα αναγκαστεί να μετακομίσει από το κτίριο της Ιπποκράτους, όπου στεγάζονται σήμερα τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, σύμφωνα με πηγές του Κινήματος.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης, είχε σήμερα συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και τους δικηγόρους του, κατά την οποία συμφωνήθηκε η πορεία της αποπληρωμής των οφειλόμενων ενοικίων, καθώς επίσης και η μετακόμιση των γραφείων.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η συνάντηση ζητήθηκε από την πλευρά του ιδιοκτήτη με αφορμή δημοσιεύματα έπειτα από την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου είχε συζητηθεί και το θέμα των οικονομικών του κόμματος. Το πρωί μάλιστα μετέβησαν στο κτίριο δικαστικοί επιμελητές που επέδωσαν έξωση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι παρά πολλά τα απλήρωτα ενοίκια προς τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της οδού Ιπποκράτους σε βαθμό τέτοιο που αγγίζουν το μισό εκάτ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιλογή της επιστροφής στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη παραμένει, ωστόσο δεν είναι «οριστική», καθώς, όπως έλεγαν, ενδέχεται να βρεθεί πιο συμφέρουσα και καλύτερη λύση για τη μεταστέγαση των γραφείων.
Όλα δείχνουν, πως η κόντρα Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου θα φουντώσει ακόμα περισσότερο για τα χρέη στο ΠΑΣΟΚ, αφού πλέον την ανάγκη για πολυτελή βίο και αδιανόητες σπατάλες του Γιώργου Παπανδρέου, όπως καταγγέλλουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ,  θα την πληρώσει το κίνημα, που πλέον μένει και ...άστεγο!
...Μία καλή λύση ίσως θα ήταν να τους φιλοξενούν εναλλάξ στη ΔΗΜΑΡ και τη ΝΔ, άλλωστε μία «οικογένεια» είναι πλέον όλοι!