6/4/13

Ὁ ναζί Σόρος χρηματοδοτεῖ, ὁ Μπουτάρης καί ὁ Καμίνης ἐκτελοῦν: ὁ φασισμός πρό τῶν πυλῶν


Μπορεί ο ναζί και καταδικασμένος απατεώνας Σόρος να έχασε το μεγάλο του στήριγμα, τον Γιώργο Παπανδρέου, διατηρεί όμως τα ολέθρια απομεινάρια του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο “άνθρωπος” λοιπόν που ως συνεργάτης των ναζί (αυτός και η οικογένεια του) καρπωνόταν τις περιουσίες των Εβραίων που έπαιρναν τον δρόμο για το Άουσβιτς, φαίνεται ότι ενορχηστρώνει την άνοδο της θηριωδίας και στην Ελλάδα.
Οι αρμονικές κινήσεις Μπουτάρη και Καμίνη το τελευταίο διάστημα, μόνο “συμπτώσεις” δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Μπουτάρης και Καμίνης δέχονται “δωρεά” με το πρόσχημα αγοράς πετρελαίου από έναν καταδικασμένο απατεώνα. Χωρίς να ανοίξει μύτη. Αντίθετα, γνωστές φυλλάδες παρουσιάζουν με χρυσά γράμματα την ενέργεια αυτού του μεγάλου “ανθρωπιστή” και των 
ολετήρων της αυτοδιοίκησης και της αξιοπρέπειας.
Αμέσως μετά, ως χορωδία, αποφασίζει ο μεν Μπουτάρης να διοργανώσει “ισλαμική προσευχή” για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, ενώ ο Καμίνης, την δημιουργία δύο τόπων “ισλαμικής λατρείας” ανά διαμέρισμα!
Και δεν βρίσκεται ουδείς να τους σταματήσει.
Προ μηνών γράφαμε ότι όποιος τολμήσει να ανοίξει την πόρτα στο βρώμικο χρήμα του Σόρος, ανοίγει την πόρτα και στην γενοκτονία. Γιατί;
Από το Κοσσυφοπέδιο, εως την Λιβύη, την Αίγυπτο και τώρα την Συρία, όλες οι “εξεγέρσεις” και οι “αντιπολιτεύσεις” χρηματοδοτήθηκαν από τον Σόρος. Φανερά, όχι κρυφά.
Τώρα ο λαός της Λιβύης σφάζεται, υποφέρει και ο φυσικός της πλούτος φεύγει τράνζιτ από τους μουλάδες στους “χορηγούς της απελευθέρωσης”. Στην Αίγυπτο ο λαός ξεσηκώνεται ενάντια στους γενοκτόνους δυνάστες που του επέβαλλαν οι “χορηγοί”. Στην Συρία, η γενοκτονία είναι στο αποκορύφωμα της, ο λαός της δίνει τον τιτάνιο αγώνα για να αποκρούσει τους εισβολείς.
Αυτή είναι η “προσδοκία” και για την Ελλάδα. Οι ισλαμοφασίστες είναι τα ιδανικά τάγματα εφόδου για κάθε βάρβαρη εξουσία. Οι “Κόνδορες” για την Αργεντινή, Οι “Κόντρας”, οι τσέτες, τα Βοσνιακά SS για το Ράιχ.
Δεν χρειάζεται κάποια “συνωμοτική” επεξήγηση για τον λόγο που ο υπάνθρωπος δημιουργεί το χάος. ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ από το χάος.
Πλουτίζει από το ναρκεμπόριο που καλπάζει, αφού αυτός ξεπλένει το χρήμα μέσω των “ανθρωπιστικών” ΜΚΟ που μετουσιώνονται σε Funds και βαπτίζονται “επενδυτικά προϊόντα”.
Μα κυρίως, είναι το δουλεμπόριο. Η “επένδυση¨ ” της σφαγή στην Συρία, δημιούργησε σε χρόνο μηδέν, εκατοντάδες χιλιάδες “πελάτες”. Άμεση προσέλκυση “νόμιμου” χρήματος για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των δύστυχων εκτοπισμένων και δισεκατομμύρια παράνομου πλούτου, στο αίμα των πνιγμένων παιδιών από τους δουλέμπορους.
Αυτός είναι και ο λόγος που η χυδαία προπαγάνδα των κατ’ επάγγελμα ανθρωπιστών, εξαντλείται στην σφαλιάρα του ρατσιστή και αποκρύπτει τους δεκάδες χιλιάδες δολοφονημένους πρόσφυγες. Από τον πάτο του Αιγαίου, από τα σφαγεία για εμπορία οργάνων, από τα μπουντρούμια των απαγωγών όπου άτυχοι πρόσφυγες βασανίζονται και δολοφονούνται για λύτρα.

Εάν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εάν έβγαιναν προς τα έξω, θα αποθάρρυναν τα μελλοντικά θύματα αφού θα γνώριζαν ότι ο “παράδεισος” που τους υπόσχονται οι δουλέμποροι “ανθρωπιστές” είναι στην πραγματικότητα ο θάνατος, ο βασανισμός, η εξαθλίωση.
Όσοι δύστυχοι καταφέρνουν να επιβιώσουν, διαπιστώνουν ότι γίνονται βαποράκια λαθρεμπορίου, πρέζας, όπλων, σάρκας, χωρίς δικαίωμα επιλογής – διαφυγής.
Και η Ελλάδα, από λίκνο του ανθρωπισμού, κατάντησε θέατρο μίας ατέλειωτης σφαγής και ανθρώπινης εκμετάλλευσης. Μίας γενοκτονίας, ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που ενορηστρώνεται από άθλιους κερδοσκόπους και πολιτικούς αχυράνθρωπους.
Δεν ξέρω εάν θα προλάβουμε να ανατρέψουμε τα επιδοτούμενα σχέδια των Μπουταροκαμίνηδων, που θέλουν μία κοινωνία τρόμου, χάους, απόλυτα ελέγξιμη μαζί με τους φυσικούς πόρους. Όπως στην Λυβύη, την Συρία κλπ.
Αυτό που είναι δεδομένο, είναι πως εάν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα αξίζουμε την επιβίωση μας. Ούτε ως μονάδες ούτε ως Ελλάδα.