1/4/13

Μία νέα Ελληνική κίνηση γεννιέται στις 3 του Απρίλη!

Μια νέα και ελπιδοφόρα κίνηση γεννιέται στις 3 του Απριλίου. Μια ομάδα Ελλήνων πατριωτών σας καλεί την Τετάρτη, 3 του μηνός στο ξενοδοχείο Τιτάνια για να την γνωρίσετε! Αξίζει τον κόπο! Μία νέα κίνηση, με τον εύγλωττο τίτλο «Κίνημα της 3ης Απριλίου» γεννιέται και επίσημα την προσεχή Τετάρτη. Μια κίνηση βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του λαού, μια κίνηση Ελλήνων πατριωτών που αποφάσισαν να...σηκωθούν απ τον καναπέ και να συμμετάσχουν κι αυτοί στον κοινό Αγώνα για τη λευτεριά μας! Αξίζει να τους γνωρίσουμε από κοντά, να ανταλλάξουμε απόψεις και να τους χειροκροτήσουμε!


Από το γραφείο Τύπου της κίνησης, πήραμε το Δελτίο Τύπου και σας το γνωστοποιούμε!

ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ


Ο Ελληνισμός σήμερα διέρχεται μία από τις πιο δύσκολες και εθνικά επικίνδυνες περιόδους της ιστορίας του. 

Όλοι οι Έλληνες βιώνουμε την πλήρη εξαθλίωση, την απαξίωση της ανθρώπινης υπόστασής μας, των δικαιωμάτων και των κεκτημένων μας, της αξιοπρέπειάς μας, της ίδιας μας της ζωής. 

Η Εθνική μας κυριαρχία και η εδαφική μας ακεραιότητα απειλούνται διαρκώς και, όπως όλα δείχνουν, η υφιστάμενη πολιτική ηγεσία δεν θα διστάσει να ξεπουλήσει (το έχει κάνει και στο παρελθόν) Ελληνικά εδάφη, χάριν κάποιου ιδιότυπου διπλωματικού, ίσως και οικονομικού «διακανονισμού», αλλά και να παραχωρήσει εναέρια και ενάλια κυριαρχία, χάριν μιας μονόπλευρης πολιτικής «καλής γειτονίας». 

Παντού επικρατεί ανασφάλεια, αβεβαιότητα, τρόμος! 

Μισθωτοί και συνταξιούχοι δεν έχουν καμμία διασφάλιση, ούτε καν ελπίδα για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους. 
Οι νέοι βλέπουν να χάνονται τα όνειρά τους και για πολλούς από αυτούς η μετανάστευση αποτελεί μονόδρομο. 
Οι συνταξιούχοι και οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζονται σαν απόκληροι της κοινωνίας. 

Οι επαγγελματίες δεν μπορούν να επιβιώσουν. 

Ικανοί επιστήμονες και ερευνητές δεν αναγνωρίζονται, διώκονται και απογοητεύονται. 
Δραστήριοι επιχειρηματίες εκτοπίζονται. 

Ελληνικές βιοτεχνίες και οι όποιες εναπομείνασες Ελληνικές βιομηχανίες αφανίζονται, ενώ «παραδόξως» ξένοι επενδυτές και επιχειρηματίες βρίσκουν το πεδίο ελεύθερο να εξαγοράζουν «Γη και Ύδωρ». 

Πολυάριθμα «λουκέτα» σε επιχειρήσεις σε καθημερινή βάση και χιλιάδες αυτοκτονίες συνανθρώπων μας τα τελευταία χρόνια. 

Συνάνθρωποί μας με χρόνιες παθήσεις και αναπηρίες που χρήζουν βοηθείας και συμπαράστασης αφήνονται στο έλεος κακοηθών εξαγγελιών. 

Η Ελλάδα κατήντησε τριτοκοσμική χώρα, με μία κάστα κάποιων δεκάδων οικογενειών να κατέχουν και να διακινούν όλο το χρήμα, ενώ ο λαός βρίσκεται πλέον στα όρια της φτώχειας. 

Με αυτά τα δεδομένα και λόγω των ραγδαίων και επικίνδυνων εξελίξεων, αποφασίσαμε να δράσουμε ώστε να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση, διότι δεν είναι δυνατόν να μένουμε άλλο αμέτοχοι!

Προχωρούμε σήμερα σε μία πολιτική πράξη· στην ίδρυση ενός Πολιτικού Φορέα με την επωνυμία:
ΚΙΝΗΜΑ 3ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ

Μόνο με την ανάληψη πολιτικής δράσης και την ενεργό συμμετοχή των ίδιων των Πολιτών, μπορεί να ανακτηθεί η Εθνική μας ανεξαρτησία και να θεμελιωθεί η πραγματική Δημοκρατία. 

Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην δυναμική λαϊκή δράση για την διασφάλιση του μέλλοντος της Ελλάδας. 

Το Σύνταγμά μας το ορίζει, το απαιτεί: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους»!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Αν όχι ΤΩΡΑ, πότε;

Αν όχι ΕΜΕΙΣ, ποιοι;

Συγχαρητήρια παιδιά! Το ΙΝSΟΜΝΙΑ σας εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον αγώνα σας!


1 σχόλιο: