25/3/13

Έβγαλαν τα όπλα να σκοτώσουν τους αστυνομικούς που τους σταμάτησαν για έλεγχο.Όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο, έβγαλαν τα όπλα! Μετά από άγρια συμπλοκή τελικά συνελήφθησαν!


Μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς, συνελήφθησαν χτες το απόγευμα στην Αργυρούπολη, ένας 47χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχου ο 47χρονος έστρεψε προς το μέρος των αστυνομικών πιστόλι που έφερε γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε ο 17χρονος επιχείρησε να αφαιρέσει το όπλο ενός εκ των αστυνομικών.


Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 47χρονος την 1η Νοεμβρίου 2012 είχε πυροβολήσει με πιστόλι και είχε τραυματίσει 27χρονο Αλβανό για προσωπικές διαφορές, ενώ στις 15 Μαΐου 2003 είχε πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και στη συνέχεια κλοπή Ι.Χ. αυτοκινήτου για να διαφύγει.

Στην κατοχή του 47χρονου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 45 φυσίγγια και ένας σουγιάς.


newsit.gr