25/3/13

Στη Λαμία οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους.- Νυχτερινό θρίλερ με τους επικίνδυνους δραπέτες στη Λαμία
- Τους ψάχνουν με ελικόπτερο στο άλσος του Προφήτη Ηλία
- Προσοχή εάν δείτε κάποιον ύποπτο να ενημερώσετε αμέσως την άμεση δράση (100)

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αρχικά πέντε δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων εντοπίστηκαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέσα σε ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο Opel Ascona το οποίο ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο επιχείρησης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, κοντά στο νοσοκομείο Λαμίας. 
Πιο συγκεκριμένα, όταν ένα αυτοκίνητο εταιρίας security πέρασε από το σημείο, οι 5 επιβάτες του βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν μέσα στο σκοτάδι.

Λίγη ώρα αργότερα, κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν να πάρουν αυτοκίνητο Renault Clio που ήταν σταθμευμένο με ένα ζευγάρι μέσα, στο νέο περιφερειακό βόρεια της Λαμίας, κάτω από τον Προφήτη Ηλία. (επόμενη φώτο).


Την ώρα που έσπαζαν το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα σίδερο, ο νεαρός οδηγός πρόλαβε να κάνει όπισθεν χτυπώντας μάλιστα τον έναν από αυτούς, κατάφερε να ξεφύγει και ενημέρωσε την αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Άνδρες της ΟΠΚΕ άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή του Προφήτη Ηλία και της βόρειας πλευράς της Λαμίας, ενώ αναμένονται ενισχύσεις από τους άλλους νομούς της Στερεάς και από Αθήνα. 

Ήδη στη Λαμία βρίσκεται ελικόπτερο της αστυνομίας με θερμική κάμερα για να εντοπίσει τους δραπέτες που πιθανόν να κρύβονται στο άλσος της πόλης κάτω από τον Προφήτη Ηλία ή στους γύρω λόφους.

Υπάρχει όμως και περίπτωση να έχουν σκορπίσει μέσα στη πόλη και ειδικότερα στη βόρεια πλευρά, γι αυτό πρέπει οι πολίτες να είναι υποψιασμένοι και σε περίπτωση που δουν ύποπτο άτομο να ενημερώσουν την αστυνομία στο 100.


Τέλος δεν αποκλείεται να έχουν κλέψει κάποιο αυτοκίνητο και να έχουν φύγει από τη Λαμία. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταγγελθεί κάποια κλοπή.

Δείτε φωτογραφίες από το Renault Clio με το σπασμένο τζάμι, που προσπάθησαν να πάρουν οι δραπέτες από το νεαρό ζευγάρι.


lamiareport.gr