22/3/13

Ο Π. Καμμένος προτείνει συνεργασία με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ


Kammenos-1-NAI
Θέλει τη δημιουργία ενός μεγάλου αντικατοχικού μετώπου
Κάλεσμα για τη δημιουργία ενός ενιαίου μεγάλου αντιπολιτευτικού μετώπου έχει απευθύνει στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ.
«Έχω καλέσει Τσίπρα και ΚΚΕ να μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μέτωπο για να αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή με όλες τις διαφωνίες μας, για να δημιουργηθεί αντίσταση του ελληνικού λαού (...) η ξένη κατοχή παραβιάζει το σύνταγμα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι με την τρόικα έχει καταργηθεί η νομοθετική εξουσία.


Ο κ. Καμμένος άφησε πάντως αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μαλακώνει τη αντιπολιτευτική στάση του, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές σε εθνικά θέματα όπως της Θράκης, το Μακεδονικό και τη λαθρομετανάστευση. 
Για την αναδιάρθρωση των ΔΟΥ ανέφερε ότι «αντί να ανοίγουν ΔΟΥ κλείνουν ΔΟΥ, γιατί θέλουν να πάνε στις εισπρακτικές εταιρείες» χαρακτηρίζοντας ως «μπράβους της ημέρας και όργανα των τραπεζιτών» τις εταιρείες αυτές.
Για το πετρέλαιο τόνισε ότι «μειώθηκαν κατά 30% τα έσοδα με την εξίσωση στο πετρέλαιο. Αν κατέβαζαν το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης στο 1 ευρώ και έσοδα θα είχαν, και θέρμανση στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στα σπίτια θα υπήρχε και θα αντιμετωπιζόταν και το λαθρεμπόριο καυσίμων» δήλωσε.
«Η έκθεση Τόμσεν γράφει ότι ο κατώτατος μισθός πρέπει να πέσει κάτω από αυτόν της Πορτογαλίας, κάτω από 350 ευρώ» δήλωσε εξάλλου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για το ζήτημα του κατώτατου μισθού και τις δηλώσεις που έχουν γίνει για το θέμα τελευταία. 
(voria.gr)