10/2/13

Ούτοπος: «Δεν είμαι εναντίον του έρωτα των παιδιών»


από ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

Είναι απορίας άξιον το πως και το γιατί η κυπριακή κοινωνία που σοκάρεται με τα μικρά, επιλέγει να κάνει χάζι στη συγκεκριμένη αυτή περίπτωση που αφορά στην εκλογική διαδικασία, την ύπατη λειτουργία της Δημοκρατίας. Κανενός το αφτί δεν έχει ιδρώσει από τα όσα υπόσχεται ότι θα εφαρμόσει εάν εκλεγεί ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Κώστας Κυριάκου Ούτοπος, ο οποίος δεσμεύεται ότι θα κατεβάσει το όριο της ερωτικής ενηλικίωσης των παιδιών. 

«Φοβάστε, μήπως, πως αν κάνουν έρωτα τα παιδιά, θα γεμίσει ο κόσμος με βρέφη; Τότε μάθετε τα να κάνουν έρωτα χωρίς να κάνουν βρέφη, αν αυτό είναι το πρόβλημα σας [..] Και γιατί δεν τα ρωτάς κι αυτά αν θέλουν να κάνουν έρωτα είτε μεταξύ τους είτε με κάποιον (ή κάποιαν, ίσως, αν είναι αγόρια) μεγαλύτερο ή πολύ μεγαλύτερο τους σε ηλικία, ή να δοκιμάσουν, έστω, σε κάποια στιγμή της ζωής τους; [..] Γιατί τόσο πείσμα στο να απαγορευθεί μια τέτοια σχέση; [..] Τι επιδιώκεις; Να προστατέψει τα παιδιά από κάτι ανώμαλους σαν και μας; Ρώτησες και τα παιδιά, αν έχουν πρόβλημα στο να κάνουν έρωτα με ενήλικες; [..] Από πότε ο έρωτας ανηλίκων έγινε σεξουαλική κακοποίηση; [..]» αναφέρει, μεταξύ άλλων πολλών, ο εν λόγω υποψήφιος Πρόεδρος, σε έντυπο που διανέμει αυτές τις μέρες σε όλη την Κύπρο. 

«Μα, στο κάτω κάτω, αν αγαπάμε πολύ τα παιδιά, κι αν τ' αγαπάμε και μ' έναν ερωτικό προσανατολισμό, γούστο μας. Αν είμαστε παιδεραστές ή παιδόφιλοι, πάλι γούστο μας. Άσε μας στο πάθος και στον πόθο μας. Γιατί δεν πιάνεις καλύτερα τους ζωόφιλους; Έχουν σωματεία και εκείνοι. Αυτούς να πιάσεις. Γι αυτό άλλαξε λίγο την πρόταση σου [σ.σ. απευθύνεται σε βουλευτή που προωθούσε πρόταση νόμου για την παιδεραστία], δώσε της και αναδρομική ισχύ και θα δεις πόσους θα πιάσεις. Εμάς δύσκολα μας πιάνεις. Εμείς προσέχουμε. Φοβόμαστε το διασυρμό και τη διαπόμπευση» προσθέτει ο κ. Ούτοπος, ο οποίος, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή του Super Spor FM «Η Κύπρος σήμερα», ανέφερε ότι διαφημίζει «μια νέα, ερωτική και παγκόσμια θρησκεία», επαναλαμβάνοντας ότι θα κατεβάσει το όριο ερωτικής ενηλικίωσης.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της "Αλήθεια"

alithia.com.cy