7/2/13

«Καρατόμηση» Θεοδωρίδη από ΣΥΡΙΖΑ για τα... «Καρντάκ»


Την τακτική της σκληρής γραμμής στα στελέχη που προκαλούν με δηλώσεις τους την κοινή γνώμη, επιλέγει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το νέο «επεισόδιο» με τον Ν. Θεοδωρίδη ο οποίος είχε αποκαλέσει τα Ιμια Καρντάκ κι ότι αυτά είναι πιο… κοντά στην Τουρκία.

Η πρώτη κίνηση αποδοκιμασίας ήρθε από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Π. Σκουρλέτη ο οποίος αποδοκίμασε τις απόψεις του κ. Θεοδωρίδη και τον απέπεμψε από τη θέση του εκπροσώπου στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής
«Οι προσωπικές απόψεις του Ν.Θεοδωρίδη απέχουν παρασάγγας από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας εκπροσωπούν κατ' ουδένα τρόπο», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης.

Πηγές της Κουμουνδούρου σημείωσαν με νόημα ότι «οι επανειλημμένες δημόσιες διατυπωμένες προσωπικές απόψεις του Νάσου Θεοδωρίδη, δεν απηχούν στις συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής». Και συμπλήρωσαν ότι ο κ.Θεοδωρίδης δεν μπορεί πλέον να εκπροσωπεί το κόμμα στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάσος Θεοδωρίδης, με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αποκαλεί τα Ιμια όπως τα ονομάζουν οι Τούρκοι, δηλαδή «Καρντάκ», ενώ διατείνεται ότι οι βραχονησίδες δεν ανήκουν στην Ελλάδα αλλά στην γειτονική χώρα.

imerisia.gr


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/2/13 17:24

    Που τους βρηκαμε τοσους ραγιαδες ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή