12/2/13

Ο αντίχριστος έρχεται στα Τρίκαλα! Τσιπάρουν τους δημοτικούς υπαλλήλους;
rfid

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που μεταδίδει το γνωστό news247 και αφορά την πρωτοβουλία του δήμου Τρικάλων η οποία αποφάσισε να …σφίξει τα λουριά στο προσωπικό του δήμου.
Ξεκίνησε λοιπόν η τοπική δημοτική αρχή έρευνα  αγοράς ώστε να βρει και να προμηθευτεί το καλύτερο μηχάνημα στην καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να ελέγχει με σιγουριά και ασφάλεια το ωράριο των δημοτικών υπαλλήλων.
Αυτό δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Στουρνάρας (μα το ίδιο όνομα κουβαλάνε κάποιοι; ) λέγοντας ότι “είναι επιτακτική ανάγκη να μπει μια σειρά, για την ορθή λειτουργία του Δήμου, στο ωράριο των υπαλλήλων και αυτό πιστεύω πως θα γίνει με την απόκτηση μικροτσίπ που θα διαθέτει ο κάθε δημοτικός υπάλληλος. Πιστεύω πως με την προμήθεια τέτοιου υπερσύγχρονου μηχανήματος θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με την προσέλευση και την αποχώρηση των υπαλλήλων του Δήμου Τρικκαίων στο σύνολο των υπηρεσιών”.
Ο αντίδημαρχος λοιπόν των 700-800 ευρώ, διότι τόσα παίρνουν πλέον αποφασίζει να σταμπάρει, να τσιπάρει, να χαράξει ή να να φέρει ένα βήμα πριν το χάραγμα τους υπαλλήλους του δήμου.
Διότι ή θα τους το φυτέψει ή το πιθανότερο να τους το φορέσει όπως τα λουράκια στα οικόσιτα. ΑΝ τον αφήσουν!
Άραγε η Εκκλησία και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα; Έχουν κάτι να πουν επ’αυτού.

ΠΗΓΗ
freepen.gr