14/1/13

Ο σύζυγος διώκεται για «φακελάκι», η σύζυγος διορίστηκε διοικήτρια


 Ελλάς το μεγαλείο σου...

Διόρισαν τη σύζυγο γιατρού που κατηγορείται για «φακελάκι» ως διοικήτρια στο ίδιο νοσοκομείο που συνελήφθη ο άντρας της! Το πρωτοφανές περιστατικό -που περιγράφει η Μαρία Ψαρρά στο Εθνος, συνέβη στο Καρπενήσι, όπου μόλις 9 μήνες πριν, ο οφθαλμίατρος της περιοχής Χ.Σ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω να λαμβάνει «φακελάκι» από ανάπηρο ασθενή που νοσηλευόταν σε ίδρυμα της πόλης.

Για την υπόθεση μάλιστα εκκρεμεί έρευνα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη.

Παρά πάσαν προσδοκίαν, ωστόσο, το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να... «ανταμείψει» την οικογένεια του συλληφθέντος γιατρού. Με απόφαση του υπουργού Α. Λυκουρέντζου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 28 Δεκεμβρίου του 2012 τοποθέτησε τη σύζυγό του ως αναπληρώτρια διοικήτρια στο ίδιο νοσοκομείο!

Δεδομένου ότι και ο ίδιος ο γιατρός έχει επιστρέψει στη θέση του, αφού -σύμφωνα με τον νόμο- παρήλθε το 6μηνο αποπομπής του χωρίς να δικαστεί και να καταδικαστεί, όλα επανήλθαν στην... κανονικότητα χωρίς «ούτε γάτα ούτε ζημιά»...

prisonplanet.gr