30/1/13

Συνελήφθη καθηγήτρια για παιδική πορνογραφία

Πρόκειται για μία 52χρονη, η οποία μάλιστα, τάσσεται υπέρ της παιδοφιλίας, έχοντας καταγεγραμμένες συμμετοχές σε σχετικά φόρουμ και συνέδρια ανά τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, φρίκη προκαλεί η ομολογία της καθηγήτριας ξένων γλωσσών, η οποία παραδέχθηκε την αρρωστημένη δράση της, υποστηρίζοντας πως «και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στις απολαύσεις της ζωής».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

Στην κατοχή της βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα.

Η 52χρονη το τελευταίο διάστημα έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρά παιδιά, στο κέντρο της Αθήνας. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζουν τον ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα της ένα 11χρονο αγόρι.

Ο «συναγερμός» στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σήμανε έπειτα από ηλεκτρονική καταγγελία δημοσιογράφου τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας. 

Όπως αναφέρει η καταγγελία, συνάδελφοί της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνώντας την υπόθεση κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της γυναίκας, όπου χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού. Κατά τηΝ διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Ένας (1) σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
- Τριάντα τέσσερα (34) περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
- Ένα (1) εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
- Ένα (1) τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τηΝ δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε χθες (29-01-2013) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461

Στέλνοντας email στο: 11012@hellenicpolice.gr

newsbomb.gr