16/1/13

Το "σπρώξιμο" των εταιριών του Κοντομηνά


Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει βοηθήσει την ΚΑΕ και στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως θα γίνουν προωθητικές κινήσεις για την καλύτερη προβολή των εταιριών του που διαφημίζονται μέσω των "ασπρόμαυρων" έτσι ώστε να διατηρηθεί "ζεστός" ο γνωστός επιχειρηματίας από την φετινή συνεργασία

Πριν μέρες είχαμε αναφέρει πως τα... οφέλη των εταιριών του Δημήτρη Κοντομηνά από την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί οι δύο πλευρές. Είναι απόλυτα λογικό πέραν των κερδών που έχει ο "Δικέφαλος" από τον γνωστό επιχειρηματία  να έχει και εκείνος στο μυαλό του να βοηθηθεί και η δική του πλευρά... Επιχειρηματίας είναι εξάλλου και αυτό σημαίνει πως θέλει να έχει κέρδη στις εταιρίες του από τις διαφημίσεις που "προσφέρει".

Πάνω σε αυτό το θέμα είχαμε επισημάνει ότι η ασπρόμαυρη οικογένεια έχει πλέον την αποστολή να "στηρίξει" με κάθε τρόπο τον Κοντομηνά και από τον ΠΑΟΚ "βγαίνει" πως το επόμενο διάστημα θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση η ομάδα. Και τονίζεται από στελέχη των "ασπρόμαυρων" ότι θα γίνουν κάποιες προωθητικές κινήσεις για την προβολή των εταιριών του γνωστού επιχειρηματία που διαφημίζονται στον "Δικέφαλο".

Μάλιστα στην ΚΑΕ υπολογίζουν -και- σε βοήθεια του Α.Σ. στο συγκεκριμένο γεγονός έτσι ώστε σε αυτό το... σχέδιο να μην κινηθεί μόνο του το τμήμα μπάσκετ αλλά να υπάρχει μια γενικότερη "ζεστασιά" που μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος στον Κοντομηνά.

Μένει φυσικά όλα αυτά να γίνουν πράξη με απώτερο σκοπό οι... αριθμοί (κέρδη) να είναι ευνοϊκοί για την πλευρά του γνωστού επιχειρηματία καθώς κάπως έτσι ο ίδιος σίγουρα να είναι πιο "ζεστός" για να συνεχίσει σε βάθος χρόνου να βρίσκεται στο πλευρό του "Δικεφάλου" (είναι ανοιχτό το ζήτημα της συνέχισης της συνεργασίας και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη). Στα αγωνιστικά ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, όπως αναμενόταν, δεν προπονήθηκε την Τρίτη (15/1) και την Τετάρτη (16/1) περιμένουν στην ομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

olapaok.gr