13/1/13

Νέα αντεθνική πρόκληση από Ρεπούση


Πράγματι, σπάνια στη ζωή ενός έθνους πραγματοποιήθηκε σε τόσο λίγο χρόνο μια αλλαγή τόσο ριζική. Μια παρακμάζουσα αυτοκρατορία που ζούσε υπό θεοκρατικό καθεστώς στο οποίο οι έννοιες του δικαίου και της θρησκείας συγχέονταν μετατράπηκε σ`ένα εθνικό και σύγχρονο κράτος, γεμάτο ενέργεια και ζωή.

Με την ώθηση του μεγάλου μεταρρυθμιστή Μουσταφά Κεμάλ το απολυταρχικό καθεστώς των Σουλτάνων καταλύθηκε και το κράτος κατέστη αληθινά κοσμικό. Το έθνος ολόκληρο στράφηκε προς την πρόοδο, με την θεμιτή φιλοδοξία να ενταχθεί στην πρωτοπορία των πολιτισμένων λαών. Τα λίγο έως πολύ γνωστά επικίνδυνα παιχνίδια της στα εθνικά θέματα συνεχίζει η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜ.ΑΡ.) και φυσικά η γνωστή -από τον περίφημο «συνωστισμό» στη Σμύρνη- και μη εξαιρετέα Μαρία Ρεπούση. Το τελευταίο «επεισόδιο» σε αυτό το αντεθνικό κρεσέντο έχει να κάνει με τη μη υποστήριξη της τροπολογίας που κατέθεσαν πριν από τις γιορτές βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για τους ιεροδιδασκάλους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και ταυτόχρονα την ενίσχυση της φοίτησης μουσουλμανοπαίδων στα δημόσια σχολεία της περιοχής, αλλαγές στις οποίες αντιδρά έντονα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής!

Και αυτό γιατί μετά και την κατά πάσα πιθανότητα ψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας την άλλη εβδομάδα, πλέον το ελληνικό κράτος θα προσφέρει ένα καθεστώς διαφάνειας, ασφάλειας και αξιοπρέπειας στους ιεροδιδασκάλους, σε αντίθεση με τις πρακτικές που ακολουθεί το τουρκικό προξενείο, όπου όλα γίνονται εν κρυπτώ και αφού προηγηθεί ο εξευτελισμός του ιμάμη μέσω της υπογραφής «δηλώσεων τουρκισμού».

Ειδικότερα, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2012 υπογράφεται από βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία, ωστόσο, και ενώ την αναμένουν, καθώς η ΔΗΜ.ΑΡ. είχε δεσμευτεί ότι θα την υπογράψει, δεν εμφανίζεται η κυρία Ρεπούση, προφασιζόμενη την απουσία της από τη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η ΔΗΜ.ΑΡ. έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, καθώς ο πολιτευτής της κόμματος Αχμέτ Ιλχάν (πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και πολιτευτής με τη Δημοκρατική Συμμαχία) έπεισε την ηγεσία του κόμματος ότι όποιος βγει πρώτος να καταψηφίσει την τροπολογία θα κερδίσει τις ψήφους της μειονότητας, οδηγώντας την κυρία Ρεπούση να εκδώσει ανακοίνωση λέγοντας ότι η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα ψηφίσει την τροπολογία!

Η ηγεσία της ΔΗΜ.ΑΡ. ξέχασε όμως ότι, όταν ο κ. Ιλχάν μιλάει για ψήφους, εννοεί μόνον τις ψήφους που ελέγχει το τουρκικό προξενείο, θεωρώντας προφανώς ότι στη Θράκη ψηφίζουν μόνον μουσουλμάνοι που είναι πιστοί στο τουρκικό προξενείο και στις άθλιες μεθοδεύσεις του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ιλχάν ενημέρωσε και τον Τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος έσπευσε με προκλητικό τρόπο να δηλώσει σε στενούς του συνεργάτες ότι «όσο είμαι πρόξενος εγώ, ο νόμος για τον διορισμό ιμάμηδων δεν θα περάσει».

Την ίδια στιγμή, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν αυτονόητα την τροπολογία, παρότι ο βουλευτής Χατζηοσμάν έχει διαμηνύσει στο περιβάλλον του κ. Βενιζέλου ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί. Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα καταψηφίσει, στον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι υπάρχουν φωνές που συμφωνούν με την τροπολογία, μάλλον θα χαθούν κάτω από τις απειλές των Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα στηρίξουν, ενώ εναντίον θα ταχθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

hellasontheweb.org

1 σχόλιο:

  1. Μην ελπιζετε σε δημοκρατικά μέσα να μας σώσουν Κύριοι, δεν υπάρχει Δημοκρατια στην Ελλάδα. Υπάρχει μονο η Διδακτορια των 5 η 6 χιλιάδων Εβραίων!. Ειναι μια αυταπάτη να ελπιζετε στην Δημοκρατια. Δεν βλέπετε οτι 70 της Εκατό της Κυβερνισης ειναι Εβραιοι?? Πάνω απο 50 Της Εκατω στην Βουλή. Δεν ειναι το γεγονός οτι η Θρυσκια τους ειναι διαφορετική απο την δική μας.ΟΧΙ. Εναι το γεγονός οτι ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτή η Θρυσκια. ΤΟ Ταλμουδ τους τα λεει ολα!Ειμαστε Γαϊδούρια, Γουρούνια, γεννηθήκαμε ΜΟΝΟ και μονο για να υπηρετούμε τους Εβραίους. Πρεπει να κατακτήσουν τον Πλανιτη, διότι μόνον έτσι θα ελθη ο Μαισιας τους, Αντιχρηστος κτλ. Κύριοι, το Ταλμουδ ειναι 63 βιβλία ΜΙΣΟΥΣ. ακριβώς αυτό κάνουν. Απλώς ειμαστε η πρώτη χώρα υποδουλοσουν, διότι έτσι απεφάσισε ο αρχηγός τους ο Κισινγκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή