10/1/13

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαργαρίτα Παπανδρέου


  Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαργαρίτα Παπανδρέου, με στόχο, όπως αναφέρει, να προστατέψει «την τιμή και την υπόληψή της», για όσα έχουν αναφερθεί ή δημοσιευτεί για ανάμιξή της στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», με βάση καταθέσεις στελεχών του ΣΔΟΕ, ή ότι κρύβεται πίσω από άλλο όνομα, το οποίο φέρεται να έχει καταθέσεις 550 εκατ. ευρώ.
Στα πλαίσια αυτά έχει ζητήσει μέσω των δικηγόρων της, τα αντίγραφα των καταθέσεων των στελεχών του ΣΔΟΕ, τα οποία αναφέρονται στην ίδια και ελήφθησαν από τους κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη.
Όπως αναφέρει η κ. Παπανδρέου, θα λογοδοτήσουν «όσοι την ενέπλεξαν με αθλιότητες, φήμες και κουτσομπολιά σε αυτή την υπόθεση» και θα προστατεύσει «την τιμή και την υπόληψή της, από τον εξοντωτικό διασυρμό και την καταρράκωση που υπέστη και υφίσταται καθημερινά από τις ασύστατες, ελεεινές, διαχεόμενες και αναπαραγόμενες συκοφαντικές διαδόσεις περί εμπλοκής της στην εν λόγω λίστα και μάλιστα, ως δήθεν δικαιούχου του απίστευτου χρηματικού ποσού των 550 εκατομμυρίων δολαρίων». Το αίτημα χορήγησης των αντιγράφων γίνεται «για να καταστεί σαφές ποιοι την έχουν συκοφαντήσει και προκειμένου να μην στραφεί συλλήβδην εναντίον δικαίων και αδίκων για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, της τιμής και της υπόληψής της, που αναίτια έχουν δεχθεί καίριο πλήγμα».

ΠΗΓΗ