22/1/13

ΤΩΡΑ: Έκλεισε η Εγνατία Οδός στο Κλειδί - Καραμπόλα τουλάχιστον 20 οχημάτων με τραυματίες


Κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η Εγνατία Οδός στο ύψος του Κλειδιού και συγκεκριμένα στο ρεύμα από την Βέροια προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών. Λόγω πυκνής ομίχλης σημειώθηκε καραμπόλα τουλάχιστον 20 οχημάτων, ενώ ενεπλάκη σε τροχαίο ακόμη και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατευθυνόταν προς το σημείο…

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί από νωρίς το πρωί στην περιοχή σημειώθηκε σύγκρουση τουλάχιστον 20 αυτοκινήτων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε και ανατροπή φορτηγού.

Να σημειωθεί πως ακόμη και το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο ενεπλάκη σε ατύχημα, λόγω της ομίχλης.

Άνδρες της τροχαίας κάνουν εκτροπή των οχημάτων από τον κόμβο Αλεξάνδρειας προς την παλιά εθνική οδό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και οχήματα της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα από την ευρύτερη περιοχή, καθώς εκφράζονται φόβοι για αρκετούς τραυματίες.

Αρκετοί επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν πίσω από το φορτηγό τραυματίστηκαν στις επακόλουθες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και μία έγκυος γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαστολή και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι υπόλοιποι τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας και της Βέροιας.

thestival.gr